ONZON 84 x 60in Vianočný Obrus Dekoratívne Stôl Runner Dlhý Stôl Kryt pre Xmas Party Dovolenku v Zime Domova

€13.36


Popis

Vyrobené z prémie polyesteru s svetlé farby, tento obrus je trvanlivé a ľahko sa čistí, najmä skvelé pre dekorácie Vianočné party. S týmto štýlovým obrus na váš jedálenský stôl, vašej rodiny, priateľov alebo hosťom bude príjemnejšie počas jedla.

Funkcie

- Značka: BESTONZON

- Farba: Ako na obrázku.

- Materiál: polyester.

- Veľkosť: 213.3 x 154.4 cm / 84 x 60 cm.

- Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, s Santa Claus a elk vzory. Môžete pridať niektoré dekorácie na váš jedálenský stôl, konferenčný stolík, bočné tabuľky alebo formou bufetu.

- Ľahké pranie a sušenie s pre trvanlivé a opakovane použiť. Pohodlné na dotyk.

- Dosť dĺžky a šírky správne sa vzťahujú na väčšinu veľkostí jedálenské stoly.

- Nie, len obrus, je tiež možné použiť pre vonkajšie piknik, prevencia prach z spotrebiče, darčeky pre priateľov a rodinu, atď.

- Ideálne pre domáce výzdoba, Vianočné dekorácie alebo žiadne zvláštne udalosti.

- Teplé Tip: Milí kupujúci, a to z dôvodu svetelný efekt, monitory, jas, ručné meranie a pod., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe a veľkosti medzi fotografiu a aktuálnej položky. Úprimne dúfam, že rozumiete! Ďakujeme!

Balenie zoznam

1 x BESTONZON Vianočný Obrus

Štítky: halloween dekorácie, hračky, veselú veľkú noc stôl runner, fľaša korenie, obrus, dekor mexickej, pvc runner, vonkajšie ping pong stôl, na stôl obrus, jednoduchý stôl runner, derocacion halloween dekorácie.


( 1 Hodnotenie )

Počet