Kewgarden 1.5" 1" 10 25 40 mm Tlačené Láska Srdce Textílie Vrstvenie Handričku, na Páse s nástrojmi DIY Vlasy motýlik Príslušenstvo Ručné Pásky 10 Metrov

€3.95


Kewgarden Tlač Láska Srdce Textílie Vrstvenie Handričkou Páska 1.5" 1" 10 25 40 mm DIY Vlasy motýlik Príslušenstvo Ručné Páska 10 M 10 / 25 / 40 mm široké *1 m*10/veľa

Ako sledovať vašu zásielku?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo:

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo.

Pre drop shipping,môžete odoslať objednávku zákazníka adresu,môžeme poslať balík bez akýchkoľvek informácií o našom obchode.

Je tam všetky dane colný?

Vo väčšine prípadov, kupujúci nie je potrebné platiť clo. Budeme deklarovať ho ako darček a nižšiu hodnotu, aby sa zabránilo dane. Ale v dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách nie sme zodpovední za všetky colné poplatky.prosím, pozrite sa na colnej politiky na svoje miesto,dalo by sa napísať správu pri vytváraní objednávky o akú hodnotu by ste chceli vyhlásiť. Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti.

Štítky: bavlnené pásky, kewgarden páse s nástrojmi, Grosgrain Páse S Nástrojmi, kotol strane, bavlnené pásky, Pás s nástrojmi, mravec rýchlosť, mravec hrudníka, veľkonočné páse s nástrojmi rustikálny, veľkonočné široký pás s nástrojmi.


( 0 Hodnotenie )

Počet