SLX SLX24 BETA58A UHF Bezdrôtový Mikrofón Systém BETA 58 Bezdrôtový Super Cardioid Dynamické Ručné Karaoke Mikrofón pre Karaoke DJ

€66.14


SLX24 BETA58A Popis Systému:

Táto Séria bezdrôtový mikrofón systémy poskytujú profesionálny bezdrôtový mikrofón riešenia pre vysielanie, vystúpenia, konferencie, domy uctievania, školy a firmy. Systém obsahuje prijímač a ručný vysielač s 58 mikrofón na hlavu.

Prijímač pracuje v UHF frekvencií, ponúka viac ako 1400 užívateľsky voliteľné frekvencie z čoho vyberať. Dual antény dizajn predstavuje rozmanitosť technológiu, ktorá poskytuje optimálnu odolnosť voči VF rušeniu a drop-out. Duálne vnútorné prijímače sú nastavené na rovnakú frekvenciu a sú neustále súperia o najsilnejší príjem. Prijímač ponúka vyvážený XLR výstup, ktorý je prepínateľné medzi mic a line úrovni signálu, ako aj nevyvážený 1/4" Telefón výstup. Multifunkčný LCD poskytuje skupiny a kanálu informácie, vysielač výdrž batérie a viac. Dve 5-segmentové LED je poskytnúť audio a RF merania.

Na ručný vysielač funkcie 58A supercardioid kapsule. Beta série mikrofóny poskytovať vyššie vstupného zosilnenia, čo má za následok nižšiu hlučnosť podlahy. Na ručný vysielač umožňuje 1,400 používateľom definovaných frekvencií, komplexné LCD displej poskytuje kanál a informácie o frekvencii, výdrž batérie a viac. Na supercardioid polárnych vzor je účinný proti mimo osi hluku, spôsobuje spätnú väzbu a nechcené okolitého hluku. Je napájaný pomocou 2 štandardné 1,5 V batérie.

SLX24 BETA58A Funkcie Systému:

- Frequenc: ①: J3.572-596MHz ② : L4.638-662MHz

- 58A supercardioid kapsule

- Automatické Frekvenčné Výber skupiny, scan funkcia

- Až 1440 voliteľné frekvencie

- 5-segment prenosných audio signálu meter

- RF indikátor

- 3-segment, vysielač batériou palivomer

- Moderné multi-funkcie LCD zobrazuje skupinu a kanál

- Mic/Line prepínač

- Odnímateľný 1/4-wave anténa

- XLR a 1/4-palcový výstup

- Robustné plastové šasi

- 1/2 policová dizajn balenie obsahuje: 1 x Prijímač, 1 x Ručný Vysielač Mikrofón

1 x Mikrofón Klip 1 x Mikrofón Kožená Taška 1 x Napájanie jednotky 2 x Antény 1 x 6.35 Audio Kábel 4 x Ochranné Nárazníky 1 x Používateľská Príručka 1 x Balík

Štítky: fotoaparát microfone, pena sm 58, prosound uhf bezdrôtový mikrofón, takstar vysielač, beta 58 recenziu, dj, dj mixer, shimano slx, 300 beta rr, skupina mikrofón.


( 0 Hodnotenie )

Počet