Kokosový misy ramen bol geschirr drevený riad rezance shell bambusu sk bois ryže a nouilles cuenco madera snack lenivý coco ovocie

€5.38


Prírodné Kokosové Misa Ovocia Dekorácie Šalát Rezance Misy Drevenú Misku Ryže Remeselné Tvorivé Kokosové Škrupiny Misa

ZAŽIŤ PRÍRODU – 100% Kokosové Škrupiny ručne na krásne a jedinečné kokosový misy. Od Prírody do vášho Domova. PÔVODNÉ & ŠTÝLOVÝ DIZAJN: Každý kokos misy a lyžice je ekologicky vyrobené, tak ich dizajn a tvar môžu byť mierne odlišné od seba navzájom, to znamená, Že ak si kúpite kokosový misy, nikto iný na svete bude mať misa, rovnako ako je tá vaša. Nikdy nemôžete nájsť rovnaké dva kusy,Každý kus je rovná kokos. Každý kokosový misa je jedinečný s vlastným tvaru, veľkosti, farby a nedostatky, ktoré mu dáva jeho prírodné odvolanie.Oni tiež kompliment všetky štýly domova v peknom eco-friendly módy. ĽAHKÉ, ODOLNÉ a JEDNODUCHÉ NA ČISTENIE & - Budete prekvapení, ako jednoduché je starať a používať vaše kokosový misy. Sú ľahké, dlhotrvajúce, veganské priateľské; len rýchle ručné umývanie a sú dobrým znovu použiť. Deti tiež milujú jesť z kokosového misy.Tieto misky vás od raňajky, na obed, na večeru, aby dezert.Môžete držať teplé jedlo.

STAROSTLIVOSŤ POKYNY

1.Ručné umývanie len s teplou mydlovou vodou a nikdy miesto v umývačke riadu a Chladničkou. 2.Nie namočiť na dlhú dobu. 3.Nikdy tepla v mikrovlnnej rúre alebo v peci alebo použiť pre veľmi horúce potraviny. 4.Keďže produkt je prírodný materiál, tvar je nepravidelný, a veľkosť je mierne odchýlil, nájdete skutočný produkt získal.

Štítky: muži drevené misy, muži rezance, misku ryže, polievka misy, coco filmu, bambusové parný kôš, reštaurácia misku ryže, misa kokosový, misa ramen, pán rezance misa.


( 0 Hodnotenie )

Počet