Zadarmo 100ks Hamsa Ruky OKO Kabbalah Šťastie Prívesok Charms Nosenie Náramku 19x12mm

€13.22


Zadarmo 100ks Hamsa Ruky OKO Kabbalah Šťastie Prívesok Charms Nosenie Náramku 19x12mm

POZNÁMKA: Obrázky sú prevzaté skutočné stavy pod bielym svetlom účinky,takže vytvárajú sa môžu objaviť

malá veľkosť a farbu rozdiel na obrazovke vášho POČÍTAČA,pozrite si veľkosť

imformation na popisy.Takže prosím, uvedomiť si to pred ponúkania cien,Vďaka!

Popis Produktu

100ks Každý Súbor Farba: 1color Veľkosť: mm

Prevod:1 palec=25,4 očakávané mm alebo 1 mm=0.0393 inch Materiál:

zliatiny

(bez olova) Poznámka:

Poštovné a balné V našom obchode všetky položky sú zadarmo doprava letecky Na Svete,dodacia doba je o 7-20 dní. Budeme posielať položky do 24 hodín po zaplatení sa vymaže leteckou poštou zdarma. Ak potrebujete Expresná doprava (5-8 dní dodávky), prosím, kontaktujte ma pre faktúry pred posielate platbu. Spôsob dopravy zadarmo Upgrade Politiky : Ak svoj pozemok suma dosiahne $ 130 , budem upgrade vášho lodné z Letecky do EMS/DHL/UPS, Expresná doprava (5-8 dní) budú ponúknuté. Spätná väzba Vaša odozva je veľmi dôležité, aby nás,prosím trvať niekoľko sekúnd zanechať veľkú odozvu(5 Hviezdičiek) ak ste spokojní s vaše produkty a služby našej. Sme vždy ponúknuť najnižšie ceny za najlepší tovar a služby. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo Negatívne(1-2 hviezdy) spätná väzba,budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a nechajte si šťastný nakupovanie náladu tu.Vďaka.

Kontaktujte nás

Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Vďaka vám za našu podporu!!!

Štítky: zlé oko necklac, svätý bazalka čaro, gothic kabbalah, hamsa, lego swat vozidla, fatima strane, sklo modré korálky čaro, buddha čaro, hamsa auto, serenity modlitba kúzlo náramok.


( 0 Hodnotenie )

Počet