Pletenie Vlnená Priadza Skladovanie Taška S Vnútorné Deliča SpaciousYarn Tote Organizátor Pletenie Držiaka Nástroja Cestovanie Pletenie Organizovať

€10.49


Funkcie:

1. Priestranný interiér s deličom: taška je skvelé, aby korky priadza oddelené a zabrániť trhaniu, nezamotá, alebo štiepeniu. Vnútri divízie ísť celú cestu až na dno, aby sa zabránilo malé položky z pobehovať.

2. Vynikajúcu kvalitu: Remeselnícky od silný nylon materiálu s clear PVC top, ľahký a odolný. Prvé dva-pásmový zips a Magnet zaskočí dizajn, aby sa vaše pletenie dodávky a projekty ďaleko od svojej milovanej miláčikmi. Ideálne pre háčkovanie - on-the-go.

3. Inteligentný dizajn: Pol-otvorený dizajn na hornej umožňuje dať svoje nedokončené projekty do tašky bez nutnosti odrezal priadze. Predný zips vrecko s elastické slučky a vrecko na háčkovanie háky a príslušenstvo. Bočné a zadné vrecká pre ukladanie sprievodca, pletenie dodávky,ihlice, háčiky, nožnice, telefón, vzorov, atď. Nástroje sú ľahko nájsť a uložiť a budete mať všetko po ruke!

4. Ľahko sa prenáša: rukoväť a vymeniteľné nastaviteľné ramenný popruh vám možnosť nosiť v ruke alebo na ramene, nosiť cez rameno, alebo cez telo, ako posol. Musí mať dar pre avid knitter, háčkovanie začiatočník, nadšencov pletenia

Balenie Zoznam:

Pletenie Vlnená Priadza Skladovanie Taška*1

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Štítky: bambus, h zrastov taška, organizátor pre pletacie ihlice zrastov, zrastov priadza taška, šiť, zrastov skladovanie, priadza držiteľ veľké, držiteľ priadza, bambusové kefka, broderi priadza winder.


( 5 Hodnotenie )

Počet