10 kusov Diaľkové ovládanie s Naučiť Funkciu pre TV,STB,DVB,TV box, Osvetlenie, Zosilňovač, 7 Veľké Tlačidlá Radič Jednoduché Použitie

€17.37


Cena je za 10 ks diaľkové ovládanie.

7Keys Veľké Tlačidlá Learning Diaľkové ovládanie pre TV,STB,DVD,DVB,HIFI, TV BOX

Skopírujte kód z oringial diaľkové ovládanie,potom majú rovnaké funkcie ako originálne diaľkové.

POZOR PROSÍM!! 1. Nie je Práca Pre klimatizáciu a Wifi alebo Bluetooth remote.

2. Ak ste stratili svoje pôvodné diaľkové ovládanie, prosím, nie,, kúpiť túto položku,

pretože je to len možné pracovať po naučil od svojho pôvodného diaľkového ovládania!!!

Špecifikácie Produktu:

Názov

Učenie diaľkové ovládanie TM-7H

Použitie pre

Skopírujte Kód z Infračerveného diaľkového ovládania TV/STB/DVD/DVB/HiFi/TV box, Potom pracovať ako rovnaké funkcie ako originálne diaľkové ovládanie.

Zadajte číslo

7Keys

Veľkosť

160*45*25 mm

Hmotnosť

52 g

Materiál

Úplne Nové.

Kvalitatívny Štandard

CE/ROHS/SO9001

Záruka

1 Rok, Náhrada za kvalitu problém.

Package

Vrecko a bublina taška.

Drop test

Pokles od 1 meter, žiadne poškodenie.

Platby

Online platiť cez Alipay, Paypal, Kreditné karty, atď..

Manipulácia čas

Loď sa v 3days (nemusia zahŕňať Sviatok)

Poznámky

Nie pre klimatizácia, WiFi a Bluetooth remote.

Detailné fotografie.

Návod Na Použitie:

Certifikát CE/ISO9001

O Poštovného: 1.Obvykle budeme loď z parciel v 3days(nie vrátane Sviatkov). 2.My len loď na potvrdenej objednávky adresy . Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Najmä psč.

3.Ak nechcete dostávať vašej zásielky v lehote 35 dní, prosím, kontaktujte nás, Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď, ak nechcete dostávať produktu v 60days(Brazília je 90days), môžete požiadať o vrátenie peňazí. O Záruku:

1. 12 MESIACOV Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). 2. Chybné položky SA MUSIA vykazovať v rámci záručnej doby . Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. Zašleme vám nový výmenu alebo vrátenie peňazí v prípade, že závada je pravda. O Návrat/Vrátenie: 1. Ak nechcete prijímať položky v 60days(Brazília je 90days), budete dostávať plnú náhradu. 2. Ak dostanete nefunkčný položky, pošlite nám fotografiu, budete dostávať plnú náhradu immediatetly. 3. Ak diaľkové ovládanie nemôžu pracovať pre vaše zariadenie, pošlite nám fotografiu vášho zariadenia, dostanete plnú náhradu, ak to je naša chyba. 4. Ak výrobok nie je tak, ako sa predpokladá, pošlite nám fotografiu, budete dostávať plnú náhradu. 5. Ak zistíte nejaké problémy, prosím, kontaktujte nás v 10days po prijatí položky. My vás poučí, ako prijímať vrátenie alebo získať novú náhradu.

O Spätnej Väzby:

1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

2. Radi by sme vám kontaktovať nás bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy

3. Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, skúste nám dať 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkov a našich služieb. Predstavenie spoločnosti: Sme výrobca všetkých druhov diaľkové ovládanie, naša továreň bola založená v roku 1992, Nachádza sa v Zhejiang provice výmerou 60000 metrov štvorcových, s viac ako 500 stovky diel. Ak ste wholesaller alebo dovozca naše produkty, ak chcete, aby veľké množstvo alebo aby OEM produkty, kontaktujte nás prosím na Trademanage alebo nám zanechať správu.

Štítky: stb, diaľkové ovládanie univerzálny tv, ir senzor tv, ir 4 tlačidlo, IR Učiť sa, veľký w tv remote, univerzálne diaľkové ovládanie stb, zosilňovač tf, zistite, diaľkové ovládanie univerzálny, android stb.


( 2 Hodnotenie )

Počet