Neewer Profesionálne Kovové Gimbal Statív Hlavu O 360° Panoramatická Hlava s 100mm Hnuteľného Horizontálnej Osi,Arca-Švajčiarsky Štandard QR Doska

€42.20


Neewer Profesionálne Kovové Gimbal Statív Hlavu O 360° Panoramatická Hlava s 100mm Hnuteľného Horizontálnej Osi, Arca-Švajčiarsky Štandard QR Doska a Bubble Level pre Digitálne zrkadlovky až 33lbs/15 kg

Poznámka: fotoaparát a statív nie sú zahrnuté.

Pre fotoaparát s teleobjektív zoom objektív, musíte si kúpiť závit pre statív krúžok navyše pre to, aby fungovali správne, a pre lepšiu rovnováhu.

Na neewer Gimbal Hlavy môže pojať až kamery s hmotnosťou nad 33lbs/15 kg, takže je ideálny pre akékoľvek fotografie pomocou veľkých teleobjektívov. CNC koľajničky umožňujú plynulý pohyb, 100mm hnuteľného horizontálnej osi umožňuje presné polohovanie nájsť ťažisko akejkoľvek veľkosti objektívu a fotoaparátu je systém, ktorý umožňuje plný rozsah pohybu ideálne na pokrytie športových podujatí, chytanie vtákov za letu, alebo akékoľvek iné rýchlo sa pohybujúcich objektov.

Veľký gombík s Bubble Level sú ľahko ovládateľné, a očíslované váhy spolu posunu základňu a zvislé rameno umožní ľahko zopakovať nastavenie pre rôzne objektívu a fotoaparátu kombinácie. Posunu základňu a zvislé rameno schopné 360 stupňov rotácie (horizontálne a vertikálne) môže splniť fotografie dopytu z rôznych uhlov. Okrem toho, objektív platformu môžu byť upravené smerom nahor alebo nadol na uplatnenie rôznych kamery nastaviť ups.

Špecifikácie:

Materiál: Hliníková zliatina

Výška: 23 cm/9.06 v

Horizontálna Os Dĺžka: 10 cm/3.9 v

Základný Priemer: 5cm/1.97 v

Hmotnosť výrobku: 2.76 lbs/1,25 Kg

Maximálne Zaťaženie: 33lbs/15 kg

Produkt Rozmery: 23 x 20 x 9 cm / 9.06 x 7.88 x 3.55 v

Skrutka: 1/4inches vhodný pre väčšinu kamery

QR doska: Arca Švajčiarskej štandardnej kompatibilné

Statív Pripojenia: 3/8 palca

1 x Gimbal Statív Hlavu

Štítky: statív, arca swiss, neewer, držiteľ karty magnet, gimbal smartphone, led neewer, gimbal hlavu statívu, sadrokartónové nástroj, osmo statív, arca swiss doska.


( 1 Hodnotenie )

Počet