PERFEKTNÉ Kolo 9-10 MM AAA+ BIELA AKOYA PERLY NÁUŠNICE BIELE ZLATO

€17.86


Projekty vo všeobecnosti nemajú boxov, pretože medzinárodnej logistiky je drahé.

Prosím, nie zle! Som predajca povesť, nebudem obťažovať, aby vám poslal iný projekt, obraz je iný, pretože je to nosenie na model, keď sme sa odfotili sme sa, aby to krásne ako model, perla je prirodzené, ty si môj zákazník nebudem nájsť problémy, aby ste nešťastní, tak dúfam, že chápete to! Ale v každom prípade, nekupujte to úprimne, prosím, obísť ho. Dúfam, že ste pochopili.

Tovar zasielame na adresu. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je zhodné s dodaciu adresu, ako budete platiť.

Dodanie podrobnosti

Objednávka bude spracovaná okamžite a odoslaný do 2 pracovných dní po plnej úhrade.

Máme loď po celom svete Ekonomické Air mail. Za normálnych okolností, to by dopravy 13-28 pracovných dní (15-36 dní, patrí sobota a nedeľa) raz sme poslali balíka.

Podmienky predaja

Veľmi málo balíky možno chýba kvôli zahraničných dopravy. Vrátenie plnej okamžite, ak položiek stratiť.

Najlepšie ceny pre veľkoodberateľov, prosím, kontaktujte nás cez eBay správy pre podrobnejšie informácie.

Zásady Vrátenia Peňazí

Akceptujeme nahradiť/vrátenie v akéhokoľvek dôvodu. Prosím, kontaktujte nás pred vrátením tovaru.

Nahraďte/Vrátenie bude vykonaná po prevzatí vrátenej položky.

O nás

Ohlasy sú vysoko cenené. Ak máte akýkoľvek problém, o naše produkty, prosím, kontaktujte nás. Budeme sa snažiť v našich silách, to vyriešiť: 100% komunikácia, 100% exchange, 100% odoslať alebo 100% vrátenie peňazí za vás. NIE SME AKO TEN, KTO OPUSTIŤ NEGATÍVNEJ SPÄTNEJ VÄZBY, BEZ KOMUNIKÁCIE S NAMI. Šťastný komunikácie, šťastný zážitok z nakupovania! Prosím, dôverujte nám! Budeme robiť tak, ako sme sľúbili pre vás.

Kontaktujte nás

Kontaktujte nás, prosím, neváhajte. Všetky pošty budú zodpovedané do 2 pracovných dní.

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa transakcií, pred odchodom akékoľvek pripomienky, prosím kontaktujte nás a my vám najlepšie riešenie.

Pred kontaktujte nás, kupujúci, ktorí odišli Negatívne/Neutrálne spätnú väzbu alebo otvorené prípade vám nie je dovolené robiť poriadok založený na nastavenie systému.

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Servisu, prosím, pomôcť opustiť "Pozitívnu spätnú Väzbu" a "5 Ideálny Hviezdy" pre nás.

Štítky: 925 krúžok slnko, coral striebro, hliva, edison pearl, akoya, au750 krúžok, perla real, akoya perly, prst prsteň tetovanie, 18k zlato, šperky real.


( 0 Hodnotenie )

Počet