2019 Nový Dizajn CO2 Frakčný Laser Vaginálne Sprísnenie Scar/ Akné, Odstránenie Stroj

€2 985.52


POPIS PRODUKTU

1.Skenovanie zrkadlo : vyrobené v Nemecku, takže presnosť spracovania je veľmi dobrá, rýchlosť je rýchly, potom liečba je veľmi dobrá. 2.sprievodca svetlo rameno: 7 spoločné kĺbové rameno, vysokú kvalitu, presnosť je skvelé. 3.napájanie: vysoká kvalita a vysoký výkon, , super impulz môže dosiahnuť 1000HZ/s, ale veľa spoločnosť len 500HZ/s. takže energie je vysoká, liečba rýchlosť je rýchly, poškodenie kože, je malá. 4.spot priemer je malé, takže liečba mieste je malé, rany oblasti je malé, obnoviť oveľa rýchlejšie. 5.každé miesto je isté, patrí hĺbku, veľkosť a č miss mieste v liečbe oblasti, tvar nie je žiadne skreslenie. 6.rýchlosť je viac ako 10 m/s, takže tepelné poškodenie je malé, a menej bolesti. 7.hustota, hĺbku a tvar, to všetko môže byť upravená, veľmi pohodlné. 8.skenovanie modely: zadarmo scan, postupnosť, skenovanie, maximálna vzdialenosť, scan, zadarmo scan a maximálna vzdialenosť skenovania technológia, plošných teplo z priľahlých organizácie, nie forme tepla rast, znížiť tepelné poškodenie a znížiť rôzne komplikácie. 9.štyri liečbe hlavy, môžu byť použité pre rôzne liečby, veľmi pohodlné. 10.7 rôznych testov tvar, prispôsobovať rôznym požiadanie zákazníka. 11.vzdialenosť: 0,1 mm-2.6 mm 12. výkon: 30W, ale veľa spoločnosť len 12W, 15W.

Podrobnosti Funkcia:

1.Poisťovne a odstránenie kožných výrastkov 2.Pleti sa obnovujú a zabrúsiť odstránenie Vrások 3.Skin tightening. 4.Hladké spálené a chirurgia jazvy 5.Odstránenie nepoddajných chloasmas a pigmentácie 6.Kvitnúceho obnovy 7. Vagina sprísnenie

Štítky: krém jazvy, fotona, frakčný laser, ipl, co2 laser machin, laser picosecond, laser nd yag q prepnúť, jh laserom co2, sex stroker, cloudray, akvárium co2.


( 1 Hodnotenie )

Počet