Jeleň Lady Celebrity Obväz Šaty 2019 Nových Prírastkov Ženy Okolo Sexy Biele Obväz Šaty Bodycon Večer Party Šaty Club Červené

€21.45


Poznámka: 1.meranie veľkosti grafu sú pre telo rahter ako oblečenie. 2 .Prosím, prísne podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo podľa vašich návykov. 3. Veľkosť môže mať 2-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie. Vezmite prosím na vedomie, keď chcete merať.

Zákazník je selfies

Objednávky na spracovanie lehota je cca 1-2 pracovných dní normálne a zasielame okamžite pre horúce štýly.

Kupujúci Ochrana Vráti prijaté, ak produkt nie je, ako je popísané, predávajúci uhradí návrat poštovné, alebo udržať product & dohodnúť vrátenie peňazí s predávajúcim, On-time Dodávky 60 dní Plnú náhradu, ak produkt nie je prijatá do 60 dní Ľahko Vráti sa môžete vrátiť tento výrobok do 15 dní na sklade vo vašej krajine, ako dlho, ako je produkt je nepoužitý a v pôvodnom obale. Miestne prepravné náklady, ktoré ste zaplatili.

Štítky: červené šaty, plagát xxx, sheer sexy spodnú bielizeň mini šaty, dojčenie šaty letné, šaty červené žena, sexy červené viazané šaty, bandag šaty, jeleň lady obväz, lacné sexy obväz šaty, šaty tumblr.


( 2 Hodnotenie )

Počet