SONY AKA-FGP1 SONY AKA-FGP1 prst grip rukoväť rukoväť Pre AS300R X3000R AS50R AS50 X3000 AS300 X3000R

€19.05


Balík obsahuje:Pre SONY AKA-FGP1 x 1

Poznámka: nezahŕňa ostatné zobrazenie položiek

Nové originálne balenie neotvorené tovaru

Jednou rukou operationCapture skvelé video s pohodlné a výhodné spustenie rukoväť. Živé zobrazenie remote2mount robí jednou rukou, rámovanie a prevádzky jednoduché. Nájsť perfektné angleLive zobraziť remote2 nakloní až do 120° pre rámovanie nízko a vysoko-uhol záberov. Dodávaný objektív capThe pripojený objektív spp umožňuje vykonávať svoju Činnosť Cam v taške, alebo vo vrecku, nainštalovaný a pripravený ísť bez toho, aby riskovali poškodenie šošovky. Kompatibilné produkty: FDR-X3000, HDR-AS300, HDR-AS50 Rozmery (cca.) Rukoväť/kábel: Rukoväť: W 1 1/2 x 2 3/4 x 3 1/8" (37.8 x H 68.2 x D až 78,4 mm) / Kábel: L 5 3/8" (135 mm) Rozmery (približne) Šošovky: (L): φ1 x 5/16 17/32" (32.4 x L 12.8 mm) / (Y): φ1 1/8 x 1/2" (27,1 x L 12.0 mm) Hmotnosť (cca.) Rukoväť/kábel: Prst grip: 1.1 oz (31.3 g)/Kábel: 0.1 oz (0.4 g) Hmotnosť (cca.) Šošovky: (L): 0.1 oz (3.0 g)/(Y): 0.1 oz (2,5 g)

Milí priatelia: prosím, najprv si prečítajte nasledujúce podmienky pri nákupe, Ďakujem!

Kupujúci preventívne opatrenia

Prosím, skontrolujte, či stroj, ktorý máte Položka sa stane kompatibilný, alebo nie.

Po zakúpení položky, ktoré nie je kompatibilný žiadosť o návrat náklady kupujúceho zodpovednosti.

Kupujúci adresa sa musí zhodovať s adresou.

Zmeniť kupujúci adresu do angličtiny, a skontrolujte, či adresa a telefónne číslo ešte raz.

Problémy s kvalitou položky sme predali je v dobrom stave a Komodity sú neotvorené produktoch a dúfame, že budete mať dokonalý zážitok z nakupovania. Avšak, ak máte akékoľvek otázky o kvalitu zakúpeného výrobku (vrátane vás, myslím, že to nie je správne), uistite sa, že poskytujú skúšobný protokol vydaný výrobcu úradný centrum zákazníckych služieb preukázať, že výrobok je chybný. Na tomto základe môžeme rokovať o priznanie alebo čiastočné vrátenie peňazí, riešenie. Ak nie je možné získať úradný skúške, môžete tovar vrátiť na predpoklade predávajúcemu súhlas (kupujúci znáša náklady na vrátenie).

Zásielky

Máme loď cez EMS/DHL/Čína Príspevok Air Mail na prvý raz od Shenzhen Čína po umiestnite objednávku a platbu úspešný.

Cla

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady. Tieto poplatky sa kupujúci\ \ 's zodpovednosť.

Právne Úsilie na zníženie príslušné dovozné clo (alebo GTS alebo V. A. T. alebo iných Daní) v rôznych krajinách, a vo väčšine prípadov tam je málo alebo žiadny nárok. Avšak, táto transakcia nezahŕňa tieto poplatky (ak je to uplatniteľné). Budeme robiť najlepšie, čo môžeme, aby sa právne minimalizovať DPH expozície na vašu žiadosť. Za žiadnych okolností, sme nie je zodpovedná za daní (DPH).

Pripomienky: 1. Naším cieľom je:Zákazník má právo navždy. 2. Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, váš komentár je veľmi dôležité pre náš úspech v podnikaní. Venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie 5. 3. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom v žiadnom prípade. Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a čo bude v našich silách vyriešiť problémy.

Prajem vám šťastný nakupovanie!!! Ďakujem za pozornosť!!!

Štítky: rt3, aka brošňa, mirrorless fotoaparátu, poraloid, x3000, fdr x3000, consol psp, činnosť kamery, kamera robota, as300 sony.


( 3 Hodnotenie )

Počet