Biele Dlhé Chlpaté Umelé Vlny, Fuzzy Koberec Domova Pre Obývacej Izby, Spálne, Stoličky, Gauč Non-slip Koberec Pevný Shaggy Mat Koberec

€11.06


Biele Dlhé Chlpaté Umelé Vlny, Fuzzy Koberec Domova Pre Obývacej Izby, Spálne, Stoličky, Gauč Non-slip Koberec Pevný Shaggy Mat Koberec

Názov Položky:Koberec/Koberec Balenie zoznam: 1*Koberec Textílie: Kožušinu Veľkosť: 40 x 60 cm ,60x90cm,75x120cm,75x106cm,75x155cm ,80x135cm,80x180cm Sezóna: Jar, Leto, Jeseň, Zima Package: 1 ks/PVC Taška Použitie: Stolička/ Dvere/Kuchyňa/Spálne a Kúpeľne Poznámka: 1) Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov. 2) Veľkosť možno 1-2 cm chyba z dôvodu na strane opatrenie.

Platby: 1.www.tantra-egypt.sk akceptovať platobné metódy: Visa,Mastercard,kreditné karty,QIWI,Western Union a T/T(Bankovým Prevodom) a offline platby. Prosím, vyberte jeden z nich platiť. 2.Kupujúci Chrániť: www.tantra-egypt.sk len uvoľnenie platbu na nás po potvrdení dodanie vášho tovaru. Zásielky: 1.Budeme loď sa vaše objednávky s 2-4 pracovných dní afetr www.tantra-egypt.sk potvrdiť objednávku. 2.Ponúkame Čína príspevok letecky mail,e-pack a iné komerčné express do celého sveta. V rozmedzí doprava zadarmo, Budeme si vybrať rôzne express podľa rôznych krajín, aby sa zabezpečilo, kupujúci obdrží svoje položky v čo najkratšom čase. 3.Ak objednávku okolo 30pcs úplne, budeme používať rýchlejšie obchodné vyjadriť ako UPS,MÝTO,DHL,EMS a pod., Pre bezpečnosť dôvodu,my len loď položiek na dodaciu adresu zľava na vašu objednávku. Takže predtým, než budete platiť prosím, uistite sa, že sa zhoduje s adresou, ktorú by ste chceli, aby sme loď. Pre hladké expresného doručenia,prosím, uistite sa, že názov sa vám zostáva, je vaše celé meno.Pretože podľa relatívnej politiky niektorých krajín,parcela bude vrátená, ak príjemcov'name nie je kompletný. Kontaktujte Nás: Akýchkoľvek pochybností a pripomienky prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme sa snažiť v našich silách, aby ste spokojní na 100%!Ďakujeme!

Štítky: čierna stolica, stolice drevené, veľké kožušiny koberec, v koberec, black cowhide, f koberec, Koberec, kožušiny koberec biela, koberec ovce, plyšový koberec.


( 0 Hodnotenie )

Počet