2019 Farebné Tlač Legíny Dať Hip Elastické Vysoký Pás Leginy Priedušná Veselé Kvetinové Nohavice

€5.91


Môžeme Poskytnúť Dropshipping Služby Pre drop shipping by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá informácie o nás, ak by ste chceli Otázka 1: Koľko objednávok môžete zvládnuť za deň? Môžeme zvládnuť za 10 000 objednávok denne. Máme dosť ľudí. Otázka 2: páči sa vám dôjdu zásoby niektorých výrobkov? Máme vlastnú továreň, zásobovanie je veľmi dobrý, prosím, nebojte sa Otázka č. 3: Čo by ste mohli urobiť, keď sú výrobky prišiel rozbité alebo dokonca nemal prísť kupujúceho? Budeme opätovné dodanie alebo vrátenie peňazí vám, podľa aktuálnej situácie. Otázka 4: Ako rýchlo môžete proces objednávky? Všetky Dropshipping pokyny budú spracované v priebehu 24 hodín

Dĺžka

(cm)

Pás

(cm) Hip(cm) XS 90 60-70 70-90 - S 91 62-72 72-92 - M 92 64-74 74-94 - L 93 68-76 78-96 - XL 94 70-78 80-98 -

Pred vykonať objednávku,prosím, skontrolujte veľkosť starostlivo a umožniť 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.Ďakujeme! 5Size:XS S M L XL

1. Príprava Čas: potrebujeme 5-10 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

2. Ak je vaša objednávka viac ako 200$,môžeme(ak chcete) poskytovať doprava zadarmo prostredníctvom EMS/DHL/FEDEX alebo iné express okrem Afrika/Južná Amerika a niektorých iných krajinách.

3. Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou. Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

4. HAYOHA robiť predávať založené na spoľahlivosť a dobrú kvalitu.Máme tímy testovať vaše objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom (veľkosť merania sa budú zobrazovať pod každej položky).

5. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd . a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky. Budeme vám $2 ZĽAVU pri ďalšej objednávke.

6. Ak nebudete spokojný naše porducts, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo vykonať podrobné hodnotenie. Zaručujeme, budeme slove žiadny problém pre vás!

Štítky: lareg obličkového nohavice, fólie tlač legíny, nohu žena, pastelové candy legíny, lulu šport, farebné dámske legíny ostrihané, vysoká čakal legíny, nohavice ženy, psychedelický tlač legíny, dámske legíny textúra.


( 2 Hodnotenie )

Počet