Auto Styling Gumový Nárazník Stráže Chránič Accessaries PRE SsangYong Actyon Turismo Rodius Rexton Korando Pre KIA RIO, Ceed Fabia

€7.20


Popis: 1. High grade anti-škrípanie gumy s matným povrchom, je jemná a silná 2. Groove dizajn a non-slip funkciu zabránenie pádu z vecí, ktoré ste dočasne dať 3. Pokrytie existujúcich škrabance a chráni vaše auto pred opotrebovaním, škrabance laku škrabance, atď. 4. Dokonalú priľnavosť, jednoduchá inštalácia, 5. Vyzdobiť auto vystúpení, aby vaše auto zvláštne a jedinečné 6. Rozmery:(L*W): 90x8cm/35 x 3-palcový tom, Ako nainštalovať túto položku? 1.Nájsť správnu inštaláciu pozíciu, pred odstránením pásky, ochranné fólie na produkty. 2.Čistenie povrchu montážnej polohe, aby sa zabezpečilo, že je to čisté a bez oleja, mastnoty a vosku a tak ďalej. 3.miesto položka na presnú polohu opatrne Vložte orezania,stlačte ju, aby zabezpečila dobrá priľnavosť. 4.prosím, nenechajte si umyť vaše auto v 24 hodín,tak to môže byť najlepší pevnosť. 5.prosím tepla lepiacu pásku pod položkou na Zvýšenie priľnavosti ak máte hot sušič na vlasy. (pásky ovplyvnený počasím teplota)

Štítky: SSANGYONG, ssangyong príslušenstvo austrália, ssangyong aktion 2012 príslušenstvo, alarm ssangyong, ssangyong rexton, ssangyong actyon tlačidlá, airmext pozastavenie, d20dt, ssangyong kyron, ssangyong actyon bumper pad.


( 1 Hodnotenie )

Počet