Vlastné Luxusné Hodinky Skladacie Motýľ Nasadenie Spona Z Nerezovej Ocele Sledovať Pracka

€11.57


Vlastnosti Produktu:

Šírka : 18 mm/20 mm Farba : Strieborná/Čierna Materiál : 316L Nehrdzavejúca Oceľ Typ Spony : Nasadenie motýľ Pracky/ spona Oblek: Všetky veľkosti hodiniek

SPÔSOB INŠTALÁCIE

Detaily Snímky

Otázka: Kto Sme ? A: Sme Oficiálneho Obchodu. CHIMAERA je profesionálny výrobca a tradičné vývozcu, špecializujúca sa na navrhovanie, vývoj a výroba sledovať pásme viac ako 10 rokov.Sme pevne presvedčení, že kvalita je život. Dúfame, že naši zákazníci môžu získať najlepšiu kvalitu produktu s rozumnou cenou. Ďakujeme, že ste si vybrali CHIMAERA. Otázka: Prečo vaša cena je nižšia ako ostatných, je to zlé kvalite? Žiadny distribútor ukradnúť vaše peniaze Sme pevne presvedčení, že kvalita je život a primeraný zisk je permanentného Porovnaní s zisky, budeme mať viac hrdí na to, že našim zákazníkom využiť náš produkt a získať ich komplimenty Q: O Výrobku: Všetky kožený remienok je 100% pravej kože. Všetky výrobky sú 100% originálne, že bude plne testované pred zásielky a dobre zabalený. Všetky fotografie sú zobrazené všetky prijaté v materstve podľa CHIMAERA. Otázka: O Záruke A: ponúkame pol roka záruku kvality na každý výrobok bez osobných chyba použitie. Otázka: O Zásielke A: Väčšina produktov sú odosielané www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava znamená tovar je odoslaný www.tantra-egypt.sk. www.tantra-egypt.sk si vybrať najlepší spôsob, ako accourding na údaje, ktoré chcete odoslať ju pre vás. Je to bezpečnejšie a rýchlejšie. Odporúčame vám vybrať si to. Otázka: O spätnú Väzbu A: dúfame, že sa môžete dostať najlepšie skúsenosti s najlepšiu kvalitu a najlepšiu cenu. Prosím, dajte nám 5 star ak ste spokojní s našimi službami a produktov. To je veľká česť dostať svoje priase. Ak existuje akékoľvek problémy s kvalitou, prosím, neváhajte a kontaktujte nás ,budeme sa snažiť v našich silách, aby služby pre vás.

Štítky: ampulka drop, para v5m, vapepen22, vw virtus, lcd 13003, dodávkové pneumatiky, vaper 60w, vape 20pc, ružová wisk.


( 0 Hodnotenie )

Počet