Samsung Originálne Emocionálne Led svetelný Efekt Telefón Kryt puzdro Pre Galaxy S20 S20+ S20 Ultra LED Zadný Kryt Prípadoch

€38.96


Zobraziť LED upozornenia priamo na zadný kryt Smart LED Ikona upozorňuje, že osvetlenie, aj keď sú oznámenia prijaté Prehľad Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra LED Zadný Kryt je multifunkčné prípade, že vám ukáže LED upozornenia na zadnej strane Krytu. Zadný kryt LED svetlá vás upozorní na prichádzajúce hovory, správy a ďalšie Fotoaparát časovač LED zobrazuje odpočítavanie na zadnej časti, takže presne viete, koľko času budete musieť vystupovať pred fotografia sa nasníma. Náladové Osvetlenie Keď zapnete váš Galaxy S20+ 5G, než na jeho prednej strane, LED Zadný Kryt svetla fade in a out ako svetelná show. Jednoducho modul na Telefón ochranu, ktorú vám, aby ste svetlo až od okamihu, kedy ste ju na váš telefón, kreslenie svoj náboj z telefónu batériu.

Tento produkt je zabezpečené, že je zakúpené od spoločnosti Samsung výrobcovia mobilných telefónov príslušenstvo predajných kanálov , úplne 100% pravý originál.

Značka:Samsung

Dostupné farby:

Galaxy S20 :Čierna ,Biela,Ružová ,Bule ,Šedá

Galaxy S20 Plus(S20+):Čierna ,Biela,Ružová ,Bule ,Šedá

Galaxy S20 Ultra:Čierna ,Gay

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Balenie špecifikácia: bulk balení (plastové vrece balík)

Ďakujeme za vaše pochopenie a trpezlivosť.

Vážení zákazníci a priateľa:

keď si kúpite svoj položky. ak sa nič nezvyčajné nedeje:Neboli prijaté položky,alebo v rozpore s popisom alebo iné dôvody, aby ste neboli spokojní. Prosím, nenechávajte neutrálne(alebo negatívnu)spätnú väzbu alebo otvorenej ľahko,prosím, neváhajte a napíšte ma kontaktovať. Budeme sa snažiť, služby na riešenie vám problém. Verím, že dobrá komunikácia môže vyriešiť všetko. Opäť ďakujem.

Budeme loď vašej položky, akonáhle je to možné po zaplatenia. Ak sa vaše položky vybehol z akcií alebo iných problémov. Budeme vám hneď ako to bude možné. Normálne, budeme loď ju Hong Kong Letecky, Singapur Letecky. Medzinárodnú Dopravu vyžaduje zložitejšie prepravné postupy. Ak položka nie prísť po očakávania deň alebo akúkoľvek inú otázku. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás. Budeme sa snažiť vyriešiť problém

Štítky: samsung galaxy diaľnici a61, galaxy samsung, flip telefónu, s20 ultra samsung, lepidlo screen protector, abeceda prípade galaxy s20, samsung galaxy s20 klon, samsung galaxy s20plus, kvet telefón prípade samsung s20, s20 ultra.


( 0 Hodnotenie )

Počet