Bežné Ženy, Športové Nohavice Elastický Pás Voľné Šnúrkou Ceruzka Pantalon Femme Prekladané Telocvični Nohavice Úsek Úsek Joggers

€4.89


Poznámka:1.Tam sú niektoré farebný rozdiel vzhľadom na svetlo ,dúfam, že sa vám môže porozumieť. 2.1-3 cm chyba je možné.(Ak si nie ste istí, veľkosť, prosím, kontaktujte nás pred platbou.)

štýl 1

štýl 2

štýl 3

štýl 4

štýl 1

štýl 2

Q&A

1.Spolupráca veľkoobchod a drop shipping: Pre veľkoobchod: ponúkame zľavu & ZADARMO doprava cez EXPRESS, ktorá trvá 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop doprava: posielame tovar svojim zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 2.Ako sledovať môj pozemok? Môžete sledovať vašu zásielku na stránke s vaším sledovacie číslo: na 17track webovej stránke.Čo môžem urobiť, ak nákupu

3.chrániť čas uteká? Ak váš nákup chrániť čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás. Budeme rozšíriť ju pre vás. Tak, že vaše peniaze a objednávka bude chránený www.tantra-egypt.sk.

Štítky: muži nohavice, sweatpant ženy, jogger žena, nohavice, jogger muž, hip hop nohavice, jogger nohavice, cargo nohavice, jogger mužov, muži nohavíc.


( 0 Hodnotenie )

Počet