220V 10 L jednočinné Hydraulické Čerpadlo s Výpisom Trailer Výťah pohonnej Jednotky 2.64 Galón Auto Auto Výťah

€181.12


Popis:

220V jednočinný power pack je kompaktný položky, schopný dodať prietoku na 4,6 litra minút pri 160 bar. Tento dizajn zahŕňa zníženie elektromagnetický ventil, vypúšťací ventil a prietoku regulátor namontovaný v rámci bývanie, kompletný s 10 l plastová nádrž ako štandard. To môže byť používané na zdvíhanie automobilov opravy, pomôže vám ľahko zdvihnúť auto, bude dobrým pomocníkom vo vašej práci. Výrobok má výhody spoľahlivé a kvalitné, pohodlné použitie, dlhá životnosť, a poskytujeme perfektný servis.

Funkcia:

⊙ 10 L nádrž

⊙ Malé rozmery,jednoduché používanie

⊙ Jednočinný túto položku 220V

⊙ 4.6 Litrov za minútu je max prietok

⊙ Napájania jednotka, ktorá zdvihne auto na opravy

⊙ 220v potreby len jedno spojenie nulovej línie a jedno spojenie fire line normálne pracovať.

Špecifikácia:

Napätie: 220V

Výkon: 2,2 kw

Otočiť rýchlosť: 2850rpm

Objem palivovej nádrže: 2.64 galón (10 L)

Prietok : 4.6 L/min

Veľkosť balenia: 82×31×27 cm / 32.3"×12.2"×10.63"

Brutto hmotnosť: 21kg / 46.3 lb

Použitie:

Závod má nastavte tlak, vo všeobecnosti 6-16MPa. Ak chcete nastaviť tlak, môžete odskrutkujte pretečeniu ventil spp a nastavte skrutku v smere hodinových ručičiek, zvýšenie o 1,2 MPa každých 45 stupňov, a naopak.

Nastavenie rýchlosti: Uvoľnite matice plynový ventil a otočiť škrtiaci ventil core (v smere hodinových ručičiek je pomalý, proti smeru hodinových ručičiek, je rýchly), 15 stupňov je vhodné. Úprava a utiahnite maticu.

Upozornenie:

1. Uistite sa, že všetky časti sú čisté pred použitím

2. Viskozita hydraulického oleja by mali byť 15-68 CST

3. Po prvých 100 hodín, nahradiť hydraulický olej a vymeniť každých 3000 hodín po použití.

Zoznam Balíkov:

1 x 10 L 220V Hydraulické Power Pack

Záruka: ponúkame na jeden rok záruka. V rámci záručnej doby, všetky výmeny alebo repairment v dôsledku vady sú zdarma (Kupujúci je zodpovedný za prepravné poplatky). Expresné doručenie: stroj bude odosielať iba od NÁS sklade alebo v EÚ sklade, dodacia lehota: 5-10 pracovných dní po zaplatení. A Žiadne dovozné dane. Pre všetky balík poslaný od NÁS, alebo sklad EU, USA a EÚ zákazníci nemusia platiť pre všetky dovozné dane . Takže ak máte záujem o tento stroj, prosím, byť slobodný, aby sa objednávky. Vďaka vopred. Prepravné náklady nie sú zahrnuté vzdialenej za príplatok, ktoré sa vyskytuje len pri vaša adresa je príliš vzdialená dosiahnuť. Ak ste adresa je príliš vzdialená, tam bude extra diaľkové za príplatok vyskytuje. Najprv nás kontaktujte, ak nie je možné skontrolujte.Vďaka vopred. Pre USA,uvedomte si: American regionálne AK, AHOJ, PR, sú odľahlých oblastiach. Tieto miesta budú účtované ďalšie poštovné. Prosím pošlite správu s nami pred kúpou. Nákup pokyny: V čase zakúpenia, uveďte prosím vaše kontaktné telefónne číslo vo vašom Paypal oblasti komentáre. Kontaktné telefónne číslo, len pre prepravné účely. (Medzinárodné dodávky požadované vaše znamenie tak sme sa vyžaduje. sme česť a zodpovednosť predávajúceho.vždy sa snažíme snažiť ponúknuť najlepšiu kvalitu a služby kupujúcemu s našimi 100% úprimnosť.Dúfam, že sa vám bude páčiť naša položky.Pls nenechávaj nás negatívnu spätnú väzbu alebo nízku mieru alebo otvoriť prípade bez akéhokoľvek oznámenia, ak tam majú problém,ak ste uspokojiť s našimi položky.Pls zanechať dobrý spätnú väzbu s 5-hviezdičkový k nám.veľká vďaka vopred. ak nechcete prijímať položky alebo položky stratené v dodávke, vrátime vám plnú peňazí alebo posielať nový stroj z nášho skladu. Technická podpora: máme profesionálne technické podporné skupiny pre všetkých našich položky predaja.ak máte akékoľvek technické problém na našej položky.Pls neváhajte a kontaktujte nás.naša technická podpora vždy vedľa vás. Platby: Kreditnú kartu

Štítky: face lift, hydraulické čerpadlo prípojného vozidla, bosch uneo, hydraulické čerpadlo, hydraulické prípojného vozidla, hailea, vody hydraulické, galón čerpadla, jeden post hydraulické auto výťah, hydraulický olej ventil.


( 0 Hodnotenie )

Počet