Letné Plážové Oblečenie Žien, Čipky, Výšivky Biele Šaty Svietidla Dlhý Rukáv Čipky Sexy Mimo Rameno Šaty Krátke Mini Šaty

€16.53


Poznámka

Čipky vzor polohy môže líšiť v závislosti na látku krajčírstvo.

Veľkosť

1. Veľkosť grafu sa môže existovať 1-3 cm chýb z dôvodu manuálneho merania.

2. Veľkosť grafu je výsledok merania skutočných oblečenie len, nie pre usmerňovanie ako vybrať veľkosť.

3. Prosím ignorovať veľkosť značky a presne podľa veľkosti grafe, porovnanie s telom meraní, vybrať správnu veľkosť. Naša veľkosť prívesku je nie všetky krajiny štandardnej veľkosti značky, takže sa nemusíte vyberte priamo podľa veľkosti tag alebo váš zvyk. Ak ste stále na pochybách o výbere veľkosti, neváhajte nás kontaktovať.

Model Show

Zamilovať sa do módy v našej oblečenie! Užite si každý deň nášho oblečenia!

Real Foto

Real foto s reálnymi položky! Shop naše šaty bez akýchkoľvek starostí!

Obchodnej Spolupráce

Dropshipping a veľkoobchod obe sú vítané. Nemáme žiadne množstvo je obmedzené. Aj jeden kus je podporované. Objednávka viac, viac zľavu. Pre dropshipping, môžeme posielať položky do vášho zákazníka priamo a neopustím všetky naše informácie. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo poslať expresná doprava zadarmo. ODM a OEM sú podporované. Tiež vítaní, aby prerokovali ďalšiu spoluprácu s nami.

Spätná väzba

Ak ste spokojní, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu. Ak nie ste spokojní, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred opustí spätnú väzbu, alebo otvorenej. Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy za vás. Komunikácia je najlepší spôsob, ako vyriešiť problém.

Farebný Rozdiel

Vzhľadom na osvetlenie, rôzne displej, osobné pochopenie farby a iné dôvody, skutočná položky môžu byť trochu iné, obrázok na webe. Pozrite si skutočný položky ako konečnú farbu. Farebný rozdiel nepatrí medzi problémy s kvalitou.

Doprava

Príprava Čas: 3-7 pracovných dní. Zvážte dopravy, rýchlosti a vzdialenú adresu, môžeme použiť iné spôsoby dopravy namiesto spôsob dopravy vo vašej objednávke. V dôsledku rôznych colnej politiky z rôznych krajín, môže byť dovozných ciel, daní a iných colných súvisiacich poplatkov, ktoré by mali byť zaplatená kupujúcim. Kupujúci znáša všetky zodpovednosť za všetkých dodatočných poplatkov, ktoré vznikli (ak nejaké sú).

Vráti

Podporujeme žiadny dôvod vrátenia tovaru. Položky musia byť vrátené do 7 dní po obdržaní. Prosím, uistite sa, že položka v dobrom stave. Kupujúci zaplatiť za návrat poštovné poplatky.

Štítky: hoodi off white, plážové šaty čipky, šaty výšivka biela, šaty s čipkou biela, šaty výšivky, čipky, spaceback, plážové šaty výšivky, ponožka top, mimo obuvi biela, mimo.


( 0 Hodnotenie )

Počet