2021 Ox Rok Maskot Otvoriť Dvere Červené Oblečenie Pre Bábiky Hračky Čínsky Nový Rok Zverokruhu Deti, Oblečenie Pre Bábiku Hračka Nový Rok Darčekové Dekorácie

€5.33


Odrážky:

1、Krásne Význam: %EF%BC%82You sú najlepšie%EF%BC%82 v strede bábika znamená, že sú najlepšie, a gesto predstáv tiež znamená, že sú skvelé.

2、Šťastné Farby: Táto krava plyšové hračky je hlavne červenej a zlatej. V Čínskej tradícii, 2 farby predstavujú bohatstvo a šťastie. Pomocou tohto krava plyšové hračky vyzdobiť svoj dom prinesie vám veľa šťastia.

3、Položku Veľkosť: krava plyšové hračky je asi 20 cm, a táto krava plyšové hračky je v súlade s 2021 Nový Rok témy, pretože 2021 je rok ox; môžete zobraziť ich v spálni, obývacia izba, tabuľky, atď. ak chcete pridať farby a vytvoriť šťastný Nový Rok atmosféru.

4、Mäkké a Trvanlivé: Tento Čínsky Nový Rok krava plyšové je vyrobená z mäkkého materiálu, plnené PP bavlny, mäkké na dotyk, umývateľný, nie je ľahké nedeformujte, môže sprevádzať vás na dlhú dobu; tento roztomilý krava bábika má nádherné remeslo, a bavlny vo vnútri nie je ľahké uzavrieť.

5、Široké Použitie: Tento červenej a zlatej roztomilý krava hračka je plný tradičnej Čínskej vonia. Dobrý nápad pre požehnanie, suveníry, zbierky, dary, banka darčeky, Čínsky dovolenku dekorácie, darčeky, Nový Rok darčeky, atď.

Špecifikácia:

Materiál: cashmere + pp bavlna

Veľkosť: cca 20 cm/7.87 v

Balenie Zoznam:

1*Bábika

Štítky: ox rok, ox plyšové, veľké plyšové červená panda, ox hračka, l plyšové, plyšové, lunárny nový rok, čínsky ox, čínsky ošípaných, čínsky dekor.


( 1 Hodnotenie )

Počet