Peloton de Paris najlepšie 2020 Zime Teplé thermal fleece, dlhý rukáv Bundy cyklistika dres závod ľahké tkaniny UV ochrany

€16.13


Podrobný popis

Vlastnosti: Tepelná Bilancia | Perfect fit Rozsah použitia: 0 ° C na 12ºC Obnovená verzia nášho bunda pre nízke teploty a sneženie. FRENESI® je značka novej membrány používané v krku, predný panel a vrecko zlepšuje elastické vlastnosti, ochranu proti vetru,a priedušnosť. Tvrdí, zakrivené línie krku poskytnúť ergonómia a adaptácie na vašej pozícii na bicykli. Na späť, jeho tri vrecká s uhlového rezu, ponúkame našim GRS systém -FRENESI® Uchovávania Systém Ideálny pre pokročilých užívateľov, stredne alebo tenké pleť a v kombinácii s prvým tepelná vrstva: MERINO vnútorné košele. PRÍRUČKA VEĽKOSTÍ MAILLOTS, T-KOŠELE A BUNDY UNISEX Hrudník: Okolo hrudníka v podpazuší. Pás: Okolo pása od pupka. Použitie flexibilné meracie pásky na kontrolu vášho merania. Porovnanie meraní s priloženom grafe a v tabuľke. Musíte brať do úvahy 3 rôzne typy odevov: pravidelné nosenie, perfektný strih - odev je upravené - a ultra fit - odev je veľmi tesný. V závislosti od vášho vkusu, môžete vybrať jeden, alebo druhý. V prípade výberu ultra fit jersey, odporúčame vám nosiť jeden rozmer viac, než je obvyklé v FRENESI® dresy. V prípade pravidelné nosenie, je možné, že veľkosť menej ako zvyčajne, je ideálny pre vás. V prípade pochybností je vhodné vždy vybrať bezprostredne nadriadený veľkosť. STAROSTLIVOSŤ A ČISTENIE Ak chcete, aby sa vaše FRENESI® odev v perfektnom stave, postupujte podľa týchto tipov: Umyte studenou vodou. Nedovoľte, aby odev namočte. Nie twist odevu scedíme ho. Používajte neutrálne čistiace prostriedky a nepoužívajte textílie zmäkčovače. Suchý odev hore nohami a v tieni. Nie je žehlička. Nie chemické čistenie. Na odreniny na zips, suchý zips, príslušenstvo, pričom určité látky môžu spôsobovať peeling účinok počas používania alebo umývanie, čo sa nebude považovať za vlastná alebo tkaniva vady.

Tabuľka Veľkostí

Pre perfektné fit, nájdete na našej veľkosti/charts pre podrobné merania.

vlastnosti tohto závodu

Vykonávať rôzne športové prispôsobenie WeChat/whatsapp:+8615814754243 E-Mail:[email protected]

Viac Verzending

* Vermeld uw speciale wensen (kleur, pakketten, van de waarde aangifte, enz.) v de OPMERKING wanneer je betaling. Alle položky worden verzonden binnen 1-7 werkdagen na ontvangst van betaling.

Terugkeer sk Uitwisseling

* Als sme sturen de verkeerde de stijl verkeerde kleur, kon betalen wij u geld z reship. Tovar beschadigde z ontbrekende onderdelen sa niet gerestitueerd. * Als de položky niet kan voldoen aan uw behoefte, kunnen sme ook accepteren uw terugkeer. De koeriersdienst vracht moet worden betaald dvere koper.

Spätná väzba

* Sme diep hopen dat u tevreden ohnuté splnené uw aankoop van ons. * Wanneer de transactie je voltooid, sk u tevreden ohnuté splnené het, vriendelijk laat positieve spätnú väzbu, sk sme zullen hetzelfde doen voor u. * Sme werken päty pevného voor uw 100% positieve spätnú väzbu. Als u niet tevreden ohnuté, neem dan gerust laat het ons weten, sme zullen proberen ons najlepšie om het probleem voor u. * Onze taak je om uw aankoop worden een zorgeloze ervaring. Ons doel je de klanttevredenheid!

Štítky: textílie londýne obchod, textílie jersey úplet, jersey textílie, cyklistické bunda muž, dokitmilu ciclismo, vetrovka ženy, diaba londýne textílie, zimné ženy, cubrebotas ciclismo, čata.


( 0 Hodnotenie )

Počet