Nemecký Juwel Automatické termostatické vykurovacia tyč a automatické otepľovanie trubice 50W 100W 300W 200W pre akvárium

€20.42


Nemecký Juwel Automatické termostatické vykurovacia tyč a automatické otepľovanie trubice 50W 100W 300W 200W pre akvárium

Popis Produktu

Black Diamond Ohrievač dáva svoje akvárium spoľahlivý a bezpečný teplota: v závislosti od teploty v miestnosti a veľkosti zásobníka, teplota vody je okolo 28 stupňov Celzia.

Tento produkt vysokej kvality, dopadu a tepelne odolného borosilikátového skla (tvrdené sklo), nastaviteľné ohrievače spĺňajú vysoké funkčné a bezpečnostné požiadavky, a sú certifikované tüv/GS.

V Rio model, Vizuálne, Trigon, Lido a Záznam Ohrievače sú neviditeľné

V neprítomnosti toho, filter, uprednostňovať Bioflow filtračný systém. To umožňuje aj a efektívna distribúcia tepla vo vašom akváriu.

Nastaviteľné ohrievače sú k dispozícii v štyroch modelov: 50w, 100w, 200w, 300w

Údržba

Pravidelné čistenie je dôležité zachovať účinnosť vykurovacej tyče.

Vypnite ohrievač výkon prvý. Po vychladnutí na 15 minút, odpojte sklenenej trubici a opláchnite trubice s octu a vody na čistenie kalcifikácia.

Nie umyť s čistiacim prostriedkom, rozpúšťadlo alebo kyseliny.

Poznámky

-Výrobok neobsahuje retail balenie. Ak potrebujete obale výrobku, obráťte sa na nás.Zaistíme, že tovar je v dobrom stave.

Štítky: coral frag, www.tantra-egypt.sk šaty, miestny termostat, eú pripojte termostat, akvárium termostat ohrievača, box mod, teplo teplomer, prúty odovzdanie, filter akvárium, bylynd.


( 2 Hodnotenie )

Počet