Wondfo 20PCS Ovulácie+5 ks Tehotenských Moču Pásy+ 2ks Tehotenstva Moču Midstream Testy Zostavy s Moču Poháre

€10.67


Popis produktu

Wondfo Tehotenský Test je rýchly tehotenstva, ktoré si môžete ľahko vykonať sami. Zistí prítomnosť Ľudských chronické gonadotropín (HCG), ktorý sa objavuje v moči veľmi skoro počas tehotenstva.

Wondfo Ovulačný Test je kvantitatívny test použiť na predpovedanie keď je lutenizing hormónu (LH) nárast, a zase, keď je pravdepodobné, že k ovulácii.

POUŽITIE:

Neponárajte prúžok do moču so šípkou ukazujúcou smerom na moču. Vezmite pruh, po uplynutí 3 sekúnd a položiť pás byt na čisté, suché, nesavé plochy (ako ústa moču kontajner).

DÔLEŽITÉ:neumožňujú moču úrovni prekročiť MAX(marker line), inak test nemusí fungovať správne.

Kompletné reakčný čas 3 minúty je potrebné a výsledok by sa mal objaviť do 3 minút. Nie prečítať výsledky po 5 minút. Rýchle a jednoduché ovládanie a 99% presnosťou. Najskoršie odhalenie, najväčšiu citlivosť úrovni - 25 mIU/mL. Wondfo má 25 rokov dejín, dobre známy a verejných podnikov a získal dobrú povesť po celom svete pre kvalitné produkty a profesionálne služby. Wondfo dostali certifikáty CE, FDA certifikátov FSC certifikáty ISO 9001:2008 a ISO 13485:2012 certifikácie systému kvality. Pre diagnostické použitie in vitro len. Pre samotestovanie použitie.

Štítky: hiv test, ovul test, lan test, diy kit set, pregnancytest tehotenské testy, skúmavky so starožitnosťami, lh test, hcg test, gél pre hygienu, a10 bluetooth reproduktor.


( 3 Hodnotenie )

Počet