1Pcs Nastaviteľné TV Obrazovky Top Office Úložný Stojan Klip na Obrazovke Počítača Stôl písací Stôl Príslušenstvo Organizátor pre Kozmetiku Polica

€3.08


Farba: Biela/Zelená/Čierna

Veľkosť: 16.2cmx11.2cm

Materiál: Plasty

Balík obsahuje: 1 polica

Funkcie:

Vyrobené z vysoko kvalitného ABS plastu, takže je veľmi robustný a ľahko a bezpečne organizovať diaľkových ovládačov, herné konzoly, foto rámčeky, reproduktory, multimediálne zariadenia alebo akékoľvek iné položky, ktoré chcete na hornej časti TELEVÍZORA alebo monitora.

Spoločný je prikladanie 304 nerezovej ocele, je vodotesný a poskytnúť polica dlhšiu životnosť.

Okamžité TV polica: okamžite vytvoriť viac miesta na vrchole všetkých plochou obrazovkou, monitor alebo TELEVÍZOR pre vás.

Nastaviteľné nohy: možno namontovať poličku na všetky plochou obrazovkou monitora alebo TELEVÍZORA. S jeho nastaviteľné nohy, nepotrebujete žiadne nástroje na inštaláciu.

Non-slip: povrch je špeciálne navrhnutý tak, predstavovať non-slip charakteristiky, ktoré umožňuje tovaru na pobyt bezpečne na svojom mieste a nebude pádu ľahko.

Štítky: box make-up organizátor, plastové organizátor kancelársky stôl, reštaurácia stôl a príslušenstvo, muži úložný stojan, tabuľka polica organizátor, farebné plochy príslušenstvo, etagere skladovanie, fólie skladovanie organizátor, post office organizátor, shelv.


( 1 Hodnotenie )

Počet