Ženy Roztomilý Fuzzy Ponožky Super Mäkké Teplé Cupcake Ponožky Happy List Vianočný Darček Trvanlivé -MX8

€2.87


Ženy Roztomilý Fuzzy Ponožky Super Mäkké Teplé Cupcake Ponožky Happy List Vianočný Darček Trvanlivé -MX8 Popis: Funkcie:

1. Získať ich pre svoju ženu, sestru, partner alebo akékoľvek víno nadšence vo vašom živote! Robia ideálny kolaudačné párty, tajomstvo santa, výročie, zapojenie, svadobné sprcha, alebo svadobný dar. Spojiť ich s fľašou vína a čokolády a máte dar ona bude milovať!

2. Tento rozkošný, roztomilý a legrační fuzzy víno ponožky bude perfektný darček pre každého milovníka vína v tento deň Žien a deň matiek. Sprevádzať naše pančuchy s fľašou vína a budete mať krásny darček

3. Novosti ponožky udrží vaše nohy v teple.

4. Naše vína ponožky sú vyrobené z eko-šetrné materiály, ktoré sú hypoalergénne, priedušné, mäkké a pohodlné

5. Rovný povrch tieto ponožky funkciu zábavné znenie, ktoré uvádza, "Ak môžete čítať tento - prineste mi niektoré vína". Táto konštrukcia je vyrobená s protišmykovým gumovým materiálom, ktorý sa domnieva, diskrétne a pohodlné na vaše nohy. Budete radi nosiť počas zlúčenia rodiny položil späť na gauč, ako v iných členských si vaše ponožky

Popis:

Kategórie: ponožky pre Dospelých

Materiál: Bavlna

štýl: Príležitostné

Remeslo: Žakárové

Funkcia: Priedušná, pot-absorbing, dezodorant, tvarovanie, valivé

vhodné pre rodiny sezóna: Zimné

Vzor: Písmená

Platné pohlavie: Žena

Veľkosť: Jedna veľkosť

Balenie Obsahuje: 1 Pár X Ponožky

Štítky: tortu vňaťou, ponožky ženy cupcakes, vysoká pastel ponožky, gold cup ponožky, pastri, onseies košíčky ponožky, koláč, ponožka žena cupcakes, biele ponožky cupcakes, cupcak vňaťou.


( 0 Hodnotenie )

Počet