100KS/Veľa SMD LED 7030 6V Korálky Studená biela 1w 70LM 160mA Super svetlé Pre TV/LCD Backlihgt

€4.57


O Nás

Ponúkame na predaj mnoho Elektronických Komponentov, vrátane Kondenzátory,Rezistory,Led diódy,Tranzistory,Diódy,Relé, Gumové Nožičky,Regulátory Napätia, IC je, Most Usmerňovače, Op Zosilňovačov, Potenciometrov, Feritmi, Induktory, Fanúšikov, Teflón Trubice a iné elektronické súčiastky.

Naša spoločnosť sa nachádza v meste Shenzhen mesta , kde je Elektronické Komponenty Distribučné Centrum. To, že profesionálny predajný tím, Sme stále koncepcia riadenia úveru, a snažiť poskytnúť čo najlepšie služby pre našich zákazníkov!

Ak nemôžete nájsť svoje produkty v našom internetovom obchode, v prípade, že potrebujete viac množstve, prosím, neváhajte kontaktovať nás, ste vítaní kedykoľvek.

Spokojnosť Zákazníka

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe. Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

Doprava

Budeme posielať balíky do 1-3 dní po vašu platbu. Normálne balíkov vám bude zaslaný prostredníctvom Čína Príspevok, www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava,ePacket, Singapur Post,Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus, a tak ďalej.

Ak potrebujete balík naliehavo, môžete si vybrať Obchodných Vyjadriť,ako DHL,EMS,Fedex, TJ.

Vrátenie peňazí

Dostanete plnú náhradu, ak vaša objednávka nie je dorazí do času doručenia sľúbil predávajúcim. Ale mnohé balíky sú oneskorené colný úrad,tak prosím, aby sa colné odbavenie, ako rýchlo, ako je to možné. Ak sa nemôžete dostať balíček na čas,môžete sa pokúsiť obrátiť na pošte vo vašej krajine prvý. V prípade akýchkoľvek otázok,prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Sledovanie balíkov

Môžete navštívte nasledujúce webové stránky sledovať vaše balíky.

Spätná väzba

Úprimne dúfam, že si môžete nechať nám pozitívny komentár a 5 hviezd Podrobné Hodnotenia, ktoré sú životne dôležité pre rast našej spoločnosti, váš dobrý spätnej väzby je najlepší podporu pre nás.

Ak nie ste spokojní s vaším produktov,prosím, kontaktujte nás na čas a poďme riešiť problémy friendly, negatívny a neutrálny spätnej väzby nie sú najlepšou voľbou.Po naše úsilie, veríme, že sa vám bude páčiť radosť z nakupovania.

Štítky: led 6030 6v, 3030 smd led, 100w de led, 3 led 1w, lampa led, 6v žiarovka led, epistar optika, ir led 3v, rada led pcb, led smd 6v.


( 1 Hodnotenie )

Počet