Umorden Halloween Karneval Dovolenku Strany Kostým Čarodejnice Žena Orange Čarodejnice Kostýmy Krátke Mini Šaty, Šaty pre Ženy Dospelých

€16.53


Materiál: polyester Farba: podľa obrázka Veľkosť: S-L

Obsah balenia: šaty + klobúk

Máme Loď na celom Svete . Prepravné spôsob, ako máme: Čína Príspevok, HongKong Post, Singapur Post, ePacket, EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Špeciálne L ine (Aramex, ZTO), atď.

Ak APO/francúzskej polynézie alebo PO. Box, môžeme iba loďou cez Čína Príspevok, HongKong Post, Singapur Post, ePacket a EMS, sa nemôže použiť, DHL, TNT, UPS, FedEx.

Väčšina doprava Zadarmo položiek (hodnotu pod 80-100usd, hmotnosť pod 2,0 Kg) sú dodávané z Číny pomocou Čína Príspevok leteckú poštu, dostanete k väčšine krajín do 15 do 25 pracovných dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až do 30 pracovných dní.

Zvyčajne, ak hodnota položky je vyššie ako 80-100usd, budeme loď sa vyjadriť, ako EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Špeciálnu Linku (Aramex, ZTO), atď. Špeciálne zásielky upozornenie: Brazília zákazníkov oznámenia v prípade, Ak chcete odoslať položku, DHL, UPS, TNT, alebo Fedex, musíte nám vaše CPF Č. (daň Č.), to je potrebné pre prepravu a colné odbavenie. Ale ak používate EMS, Singapur, poštou alebo Hongkong post, nie je potrebné CPF Č. EMS Služby len na konkrétne krajiny: Rusko, Bielorusko, Ukrajina, atď. Nie sme zodpovední za žiadne clo alebo dovozu dane.

Akceptujeme nasledujúce spôsoby platby: Alipay, Kreditné karty, Moneybooker, Bankový Prevod, Western union.

Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

3 mesiace Záruka. Kúpiť s dôverou. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. Prosím, kontaktujte ma skôr, než vám to vrátiť. Ak položka je chybné v 3 mesiace, zašleme vám na výmenu bez ďalších poplatkov, alebo ponúknuť vrátenie peňazí po prijatí chybné položky. Ak položka je chybný, po 3 mesiacoch, stále sa môžete poslať späť k nám. My vám pošleme novú po obdržaní chybné položky. Ale budete musieť zaplatiť navyše, expedičný poplatok.

Prosím, skontrolujte sledovanie informácií na sledovanie webových stránkach. Kontaktujte nás meesage,e-mail,alebo obchodný manažér. Skontrolujte balík a položku opatrne.

Môžete predávať všetky naše položiek na váš vlastný obchod.

Po získaní objednávky z vášho klienta, môžete zadať objednávku na našej predajni, môžeme loď položky priamo na vašu adresu klienta. Nechajte nám váš klient doručovaciu adresu a telefónne číslo, ak miesto vašej objednávky a povedzte nám vaše presné požiadavky.

Náš úspech závisí na vašej spokojnosti, preto Váš názor je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi productss prosím, zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu. Prosím contant nás pred odchodom neutrálne(3stars) alebo negatívne(1-2stars) spätná väzba.Budeme sa snažiť v našich silách, aby riešili problémy a prosím, dôverujte nám!

Štítky: vlastné spider man, handričkou čarodejnice, dekor čarodejnice, helloween maska, dospelá čarodejnica, šaty čarodejnice, náter podlahy, fancy čarodejnice, costume čarodejnice, dekor helloween.


( 1 Hodnotenie )

Počet