V zime Teplé Kožušiny Golier Ženy Šatku Umelú Kožušinu Kabát Šatky Nylónový Žena Pevných Farieb Krku Teplejšie Golier foulard femme sjaal A20

€3.09


V zime Teplé Kožušiny Golier Ženy Šatku Umelú Kožušinu Kabát Šatky Nylónový Žena Pevných Farieb Krku Teplejšie Golier foulard femme sjaal A20

Zaručujeme, že celkový štýl zobrazený na fotografii je presné, môžu však existovať rozdiely v tom, aký štýl sa zobrazí počas nosenie. Závisí to od iných fyzikálnych veličín, napr. osobné veľkosti tela, tvar tela, končatín, podiel, výška, atď.

Funkcia :

Sezóna: Jar/Jeseň/Zima

Pohlavie: Ženy

Štýl: Denná/Príležitostné

Materiál:Umelé Kožušiny

Vzor Typ: Tlač

Decoration: None

Silueta: Voľné Veľkosť :73cm

Vysoko kvalitné a módne

Jeho špeciálny dizajn sa môžete pozrieť unikátne

Elegantný dizajn, môžete nosiť v mnohých ohľadoch, keď potrebujete kedykoľvek

Je to dobrý darček pre svojho milenca,rodine,priateľom a kolegom, voľné Nosenie alebo dvakrát viac a kombinovať tento soft žien s nylónový svoje Jesenné a Zimné oblečenie. Tento soft žien snood je ideálny krku teplejšie alebo šatku, aby ste toasty, zatiaľ čo stále hľadá čo najlepšie. Naše žien náväzcami sú perfektný štýl výber.

Všetky rozmery sú merané ručne, môže byť 2-3 cm odchýlky.

Poznámka:Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

Obsah Balenia:

1PC Šatku

Štítky: kožušiny šatka, plášť tabuľka, kožušiny skutočné šatku, osrstenie srsť, gucci mužov, mng umelú kožušinu kabát, faux pashmina šatky, umelú kožušinu vesta, kabát umelú kožušinu, šátek nylónový.


( 2 Hodnotenie )

Počet