Značka Mužov Nohavičky Bielizeň Pánske Priedušná Sklzu Spodky Bavlna Pohodlné Cueca Muž Sexy Nohavičky U vypuklé Jockstrap

€3.23


Veľkosť (cm) Doska Pás Úsek Pás Fit výška Fit hmotnosť

M

34

70-82

150-165cm

45-60cm

L

36

82-90

165-175cm

60-75kg

XL

38

88-98

175-185 cm

70-85 kg

XXL

42

92-105

185-195 cm

80-95kg

Poznámka: 1. Prosím, nechajte 2-4CM sa líši vzhľadom na manualmeasurement. 2. Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie v dôsledku mnohých faktorov, ako sú napríklad počítačové obrazovky rozlíšenie, jas, kontrast, atď. Dúfam, že pochopenie. Pekný nakupovanie deň! 3. Milí kupujúci, naša cena je najnižšia cena, nie vrátane dovozného cla. Môj drahý priateľ, Vitajte v našom obchode, Podeľte sa o produkt, ktorý ste dostali na SNS ( napríklad VK, Pinterest,Facebook, Twitter atd. ) a pošlite nám screenshoty môžete získať $1 zľava or5% zľavu pri ďalšej objednávke Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás prvý. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. V poradí na odosielanie položiek z bezprostredne, prosím, láskavo dajte nám vedieť vaše detail dodaciu adresu ruskej uverejnenie oznámenia potrebné použiť Zákazníkov Príjemcov Meno a priezvisko 1. Príjemca Meno A Priezvisko: 2. Kontaktné telefónne Č.: 3. Doručovacia adresa: 4. Psč/ zip kód: Po zadaní objednávky. Ako môžete sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. Týmto spôsobom môžeme poslať položky v rámci 4business dní, ako je to možné, a môžete si ich bezpečne v čo najkratšom čase.

Štítky: Nikel, kríž stich textílie, black cross stitch, Aida Handričkou, cross stitch motocykel, nikel rany, black cross stitch textílie, handričkou cross stitch, STA509A, mních obuvi.


( 0 Hodnotenie )

Počet