2020 hot predávať kvalitný skladací elektrický vozík pre starých ľudí

€690.56


Naša spoločnosť

Naša spoločnosť je výrobcom elektrického vozíka, ručný vozík, starší elektrický skúter,rehabilitačný stroj Oxygenerator, walker, walking stick,bedpan vozík,vozík motor a tak ďalej.Máme vysokú úroveň štandardu v vozíka sa vyrábajú technológiou. Sme veľmi radi, že na nadviazanie obchodných vzťahov.

O nás

1. Sme Profesionálny a skúsený v tejto oblasti podnikania. 2. Naše riadenie dodávateľského reťazca je dôsledné a efektívne, a štandardov kvality, ktoré sú zaručené. 3. Máme automatický mód, a sme vám poskytli produkty z rôznych úrovniach. 4. Máme prísne QC systém na kontrolu výrobného procesu, aby každý výrobok spĺňa kritériá oprávnenosti. 5. Náš profesionálny a premýšľavý po-servis eliminuje svoje starosti.

Prečo s nami

1.Viac objednávku , viac zľava , konkurencieschopnú cenu! 2.Vitajte kontaktujte nás a získajte lepšiu cenu ! 3.Dobré služby, rýchle dodanie a my sme sa oplatí byť dôveryhodný. 4.Zaručujeme budete spokojní s našimi výrobkami. 5.Sme správať sa ku klientom ako priatelia a ponúknuť vám značné služby.

Kontaktné informácie

Štítky: pes, invalidný vozík, prenosné elektrické vozíku, vozík, gotway tesla, schodisko vozíku, kolieska vozíka, schodisko stúpania vozíku, kolesá, elektrické invalidné vozíky, nippi vozík na bicykli, elektrický elektrický vozík.


( 0 Hodnotenie )

Počet