Queshark Cyklistické Prilby LED Svetlo Intergrally-tvarovaný Cyklistické Prilby Mountain Road Bike Prilba Šport Bezpečné Klobúk Pre Človeka Ženy

€16.98


Popis:

Veľkosť: jedna veľkosť, obvod hlavy 54-61 cm, šírka hlavy 17.5 cm, dĺžka hlavy 22 cm, nastaviteľný obvod hlavy s nastavovací gombík.

Materiál:dovezené EPS pena + zbrusu nový PC list je integrovaná do lišty, s high-grade obloženie, nylonové pásky, a PP regulátor.

Farba: 5 farieb sú k dispozícii. Matná čierna, matná biela, matná strieborná, matná modrá, matná žltá.

Funkcie:

Jedinečný 21 otvor dizajn je viac rozumné, tvar, dizajn je jedinečný a krásny, moderný štýl, otvor pozíciu dizajn je rozumné, vetrania je pohodlné, a pás je pohodlné. Vietor tunel a vzduchovod dizajn môže efektívne znížiť odolnosť proti vetru.

Vnútorný vankúš: vnútorný vankúš je high-grade obojstranné zamatová podšívka pásy. Existuje niekoľko druhov farieb a štýlov, ktoré sa vzťahujú na tovar, ktorý dostal.

Vplyv odporu integrovaná prilba je lepšie než non integrovaná prilba, a tvrdosť a hustota high-grade EPS pena materiálu sú lepšie.

Package:1pc* Ľahké Cyklistické prilby

Štítky: cycl prilba, prilba led, bicycl prilba, kormidle mtb prilba, cyklistická prilba cestnej bike žena, jazda na bicykli slnečné polar, malé prilba bicykel led svetlo, prilba, bike príslušenstvo všeobecné, bicycl lampa.


( 3 Hodnotenie )

Počet