12V 200 mm Spätné Zrkadlo, Sklo Tlačiť na Ľavej strane, na Pravej Strane Na Mercedes Sprinter 06-na Jasné Sférické zrkadlo

€10.66


{infomodule}

Krídlo Reaview Zrkadlo, Sklo Tlačiť na Ľavej strane, na Pravej Strane Na Mercedes Sprinter 06-na

Špecifikácia:

Model: 7737739

Názov produktu: Spätné zrkadlo

Kryt Farba: Čierna

Kryt Materiál:ABS

Zrkadlo typ: Sférické zrkadlo

Vzhľad veľkosť: 200 (mm)

Napájacie napätie: 12 (V)

Umiestnenie na Vozidle: Vľavo/Vpravo

(Dôležitá poznámka: Toto NIE sú Vyhrievané)

Obutie (Na odkaz):

Pre 06-na Mercedes Sprinter

(Prosím, Porovnať Spätné zrkadlo S Pôvodným Jeden Pred Nákupom)

Poznámka:

1.Poskytujeme jasné obrázky, merania, ak je to možné. Prosím, skontrolujte, ako veľa ako je to možné, uistite sa, že položka je ten, ktorý potrebujete.

2.Prosím, aby 0.5-1 palec rozdiel vzhľadom na ručné meranie.(1inch=2.54 cm)

3.Nie sú žiadne pokyny uvedené v tejto súprave.Profesionálna Inštalácia Je Vysoko Odporúčané!

Balík Obsahuje:

1x Spätné zrkadlo

Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie poplatky, maklérske poplatky, a es pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky.

/ O služby /, On - Time Dodávky vrátenie peňazí ak výrobok nie je prijatá v zaručené dodacia lehota Dlhšia Ochranu 15 deň viac ochranu po dokončení objednávky Vráti Extra Vrátiť akýkoľvek produkt,ale len tie, v perfektnom stave Zaručenú Kvalitu Zaručenú Kvalitu alebo Úplné vrátenie peňazí

Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: zrkadlo sprinter, kryt vito, w639, sprinter, polovičné zrkadlo, mercedes sprinter 1996, audi a3 kryt zrkadla, mercedes sprinter dekoratívne doplnky, merceded sprinter, w906.


( 0 Hodnotenie )

Počet