Kuchyňa Chladnička Úložný Box Kuchynské Doplnky Nápoj, Vajec, Zeleniny, šetrí Priestor-Dokončovacie 1/4/8 Opáš Organizátor Skladovanie

€9.25


Funkcie:

1. Vyrobené z PET materiálu, mraznička organizátor bin je ekologické a bez zápachu, bez BPA. Odolný voči pádu a nie je ľahké zlomiť.

2. 3 štýly sú voliteľné: 1 priestoru/4 oddelení/8 oddelení. Splnenie rôznych potrieb.

3. Nastaviteľné: dĺžka list železničnej siaha od 11.4 cm 18.5 palcov. Plynulé prezentácie železničnej konštrukcia zaisťuje, že zásuvka môže byť otvorené a uzavreté ľahko. Mraznička organizátor kôš je vhodný pre väčšinu štandardných veľkosť chladničky police, prosím, opatrenie polici veľkosť správne nainštalovať. Nie je potrebné náradie, ľahko nainštalovať v priebehu niekoľkých sekúnd.

4. Ušetriť miesto: organizátor bin je veľmi vhodný pre organizovanie korenia, zeleniny, mäsa, varené jedlo, syr, občerstvenie, vreciach mrazenej zeleniny a iných potravín v zbytočný priestor pod chladničky, mrazničky, kuchynské skrinky a maximalizovať využitie špajzu úložný priestor, usporiadať potraviny a udržať ho v správnom štátu v dosahu.

5. Jednoduchá inštalácia: Vhodné pre chladnička priečok 30-44 cm, Prosím, opatrenie polici veľkosť nainštalovať správne.

Špecifikácia:

Meno: PET Chladničky, Zásuvka Organizátor Bin

Farba: transparentná biela

Veľkosť: o 30.5*20*9.5 cm/12.01*7.87*3.74 palec

Váha: cca 252g/595g/660g

Inštalácia aplikácie: 30-44 cm chladnička oblasť

Špecifikácie a štýly: 1 priestoru/4 oddelení/8 oddelení

Balenie Zoznam:

1*Chladnička Organizátor Bin

Štítky: braceret úložný box, kuchyňa orgán, úložný box chlieb, electr skúter, box chlieb, breadbasket, box zásob, vlastné prepravné boxy box balenie, plastový box, box storag.


( 0 Hodnotenie )

Počet