SYNOKE Deti Hodinky Chlapcov Vek Dievča Sledovať Digitálne Silikónové LED Hodinky pre Deti Deti Nepremokavé Športové Náramkové hodinky Chlapci Hodinky

€7.27


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.

Pohlavie: Ženy

Štýl: Módne & Bežné

Pohyb: Digitálny

Kapela Materiál: PU

Prípad Materiál: Akryl zrkadlo

Spona Typ: Pracka

Vodotesný:50 M

Sledujte Prípade, Priemer:32.2 mm

Kapela Dĺžka:22.5 mm

Hrúbka: 10,5 mm

Kapela Šírka:20.7 mm

Obsah balenia:1 x Watch (Žiadna Kolónka)

Garantujeme, že naše hodinky sú Presné a trvalé, ako tie drahé hodinky.

Ako o doručenie?

1. Tovar bude expedovaný do 24 hodín po tom, čo sme overenie vašej platby.Po tovaru sú zaslané, logistika informácie bude generovaný na sieť do 48 hodín. Ďakujeme!

2. Povedzte mi, prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky na základe vašej objednávky dochádzky adresu, takže uistite sa, že je to správne.

3. Predvolený výber Singapur paketové registrovaný! Normálne,15-60 dni na dosiahnutie miesta určenia, v rôznych krajinách prišli v rôznych časoch.

4. Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do 60 dní, prosím, kontaktujte nás, a potom budeme vám pomôžu sledovať.

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali?

Sme dodávateľmi SYNOKR a PANARS značky,Máme výrobné továrne na hodinky. vitajte na nákup vo veľkých množstvách, sme schopní poskytovať najlepšie ceny, najvyššej kvality a vynikajúce služby. Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Čo môžem robiť, keď nákup ochrany čas uteká? Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet. UPOZORNENIE: Vážení priatelia, naše hodinky sú podstupujú prísne kontroly kvality, než sú odoslané, tak si môžete kúpiť s dôverou. Samozrejme, ak máte nejaké nespokojnosť po obdržaní sledovať, kontaktujte náš služby zákazníkom prvé, budeme poskytovať vám kvalitné služby a riešenia. Prosím neotvárajte sporu alebo nám negatívnu spätnú väzbu. Prosím, verte, že budeme riešiť problém za vás. Ďakujem, s pozdravom!

Štítky: kostra tourbillon, vek dievča hodinky, deti pozerajú, vek dievča muži hodinky, 5bar hodinky, muži synoke hodinky, vek dieťa, jw hodinky, vek hodinky, miestny hodinky.


( 0 Hodnotenie )

Počet