Nový Dizajn Prírodný Kameň Choker Vyhlásenie Robustný Náhrdelník

€5.38


Poštovné: Pri zadaní objednávky, prosím, zvoľte spôsob dopravy a zaplatiť za objednávku vrátane dopravy za poplatok. Budeme odosielanie položiek s 5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sa responsoble pre všetkých zákazníkov povinnosti na kupujúceho krajín. Ak je vaša objednávka viac ako 200USD,budeme loď vašej prodcuts prostredníctvom DHL alebo EMS.

Veľkosť Fit Issures: rozmery sú znázornené so špecifickými merania v podrobnej špecifikácie. Prosím, skontrolujte špecifikácie pred objednaním. Bežne do 0,5 inch merania rozličných je povolené. Ak zistíte, veľkosť, nie sú vhodné na vás, kontaktujte nás Prosím priamo.

Farba Nezhody: Rozdiely vo farbe možno spôsobené nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba pohostenie v monitor, osvetlenie, pozadie, avšak, ak si myslíte, že vás dostať zlé farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo refound je možné, vďaka.

Krmivo Späť: Váš úplne satisfation a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akýkoľvek problém s našimi položky alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás skôr, než opustíte negatívne pripomienky, budeme sa snažiť, aby to pre vás.

Pôvodné priameho predaja, najlepšie ceny, najlepšia kvalita !

Štítky: verejné náušnice nastaviť, telefón nálepky zberané, mikina usa chlapec, zrkadlo redmi 5plus, veverička bábika mini, tripo arma airsoft, telefón nálepky 2pac, telefón držať onwall, telefón nálepky úlohu.


( 0 Hodnotenie )

Počet