Elektronické Komponenty DIY Výroby Auta Náhradné Diely Rozšírené Full-Chip Spájkovanie Praxi Rada

€2.59


Elektronické Komponenty DIY Výroby Auta Náhradné Diely Rozšírené Full-Chip Spájkovanie Praxi Rada

Popis: Špecifikácia: Doska veľkosť: 70*57MM Hrúbka: 1,6 mm Doska materiál: medzinárodná štandardná platňa, modrá spájky, maska, všetky spájky podložky sú tin-á, high-pevnosť ohňovzdorné a anti-drop materiál, ktorý môže byť opakovane rozobrať. Veľkosť: 70*57mm List: FR-4 tin á SMD súčiastky: 149 Spájkovanie bod: 444 celý proces doska je rovnaký ako súťaže doska. Existuje 10 typov SMD súčiastky pre zváranie, 129 kusov celkovo, a príslušné skúšobné body sú stanovené. Súčasť zoznam: ①Resistance typ---Balík je 0805 (60 ks) ②Resistance typ---balík je 0603 (10 ks) ③Light-emitting diodes---zabalený ako 0805 (10 ks) ④Exclusion trieda---zabalený ako 0603 (5 ks) ⑤Capacitors---zabalený ako 0805 (10 ks) ⑥Diodes--zabalený ako 1206 (10 ks) ⑦Transistor typ--zabalený ako SOT-23 (10 ks) ⑧Integrated čipy--zabalený ako SOP-8, SOP-16 (2 ks) ⑨Resistor alebo kondenzátor, typ---balík je 0402 (10 ks) ⑩Integrated typ čipu-zabalený ako LQFP44 (2 ks)

Package Zahrnuté:

1 * Full patch na zváranie praxi rada

Pridať 20 1206 odpory na zadnej strane

Prvá voľba pre školenia, skúšky a súťaže. Zaujímavé-po obvode je nainštalovaný, pridať 3-12V elektriny, aby sa 10-kanál, voda lampa, nové a zábavné. Školenia-Tam sú 129 komponentov a 404 letované spoje, ktoré je vhodné pre rýchlosť tréningu. Komplexnosť-obvod má 10 druhov bežne používaných SMD súčiastky, a môže byť oboznámení s viac komponentov. Praktickosť-obvod má špecifickú funkciu, a Yanran je elektronický práce. -Simulácia-vybavené simulované testové otázky, ktorá môže byť použitý ako referencia pre súťaže, výber, posúdenie, atď. Ekonomické-môže byť opakovane použitý pre desoldering zlepšiť využitie sadzby. Flexibilita-každý komponent má číslo, č parametre sú označené a parametre môžu byť upravené pružne. Spravodajstvo-obvod môže byť budené inteligentne posúdiť, či zváranie je normálne. Formalita-obvod má jedinečný princíp, poskytuje kompletný schematický diagram, má miesto testovania, a môžete nastaviť chyba testu, ktorý je vhodný pre rôzne testy a pomáha zlepšiť teoretickej úrovni.

Komoditné úvod: nové sklenené vlákna, cínu sprej čip komponent zváranie praxi doske auta je založené na roky odbornej výučby a hospodárskej praxi zhrnutie a zlepšenie, doska design je román a vedecké. PCB dosky je vyrobená z vysokokvalitného skleným rada a veľkosériovej výrobe celý proces tin-striekanie liečba je vynikajúcej kvality. To je optimalizovaný pre praktické vyučovanie, ktoré je vhodné odolávať opakovanej desoldering a môže zlepšiť účinnosť využitia. Vhodný najmä pre tréning v elektronickej montáž zručnosti, súťaží, neustále zlepšovať proces zvárania a rýchlosť, a tiež môžu byť použité ako je elektronické montáž súťaží a skúšok,

Funkcia princíp: Po patch postupov zvárania je dokončený, môže to byť použité ako tečúcou vodou lampa test zváranie účinok. Pri moci je len zapnutá, pretože napätie cez kondenzátory C1-C9 nemôže zmeniť zrazu, pin 2 NE555 je na nízkej úrovni, takže pin 3 výstupný terminál je na vysokej úrovni. Keď moc je nabitá na C1-C9 R61-R70, PR1-PR5, Keď napájacie napätie je 2/3, úroveň pin 3 výstupný terminál zmeny z vysokej na nízku, vnútorný výbojka z NE555 je zapnuté, a kondenzátory C1-C9 sú vypúšťané cez 7 pinov NE555, kým napätie cez C1-C9 je nižšia ako 1/3 napájacie napätie. V tomto čase, úroveň NE555 3 kolíky zmeny od nízkej po vysokú znova, a C1-C9 sú účtovať znova, ktorý tvorí oscilácie v tomto cykle. Zmena odporu PR1-PR5 môže zmeniť výstupná frekvencia oscilátora. Hodiny oscilácie signál NE555 je neustále pridané na 14 piny CD4017. 10 tranzistory sú zapojené do 10 výstupných svorkách CD4017 riadiť 10 Led diód. Keď 10 výstupných svorkách CD4017 generovať vysokú úroveň zase v rámci akcie hodín signál, Potom L1-L10 bude svietiť zasa, tvorí voda lampa účinok. Poznámka: pri spájkovaní: SMD súčiastky sú relatívne malé, a buďte opatrní, aby ste nestratili ich. Led, diódy a čipy majú všetky smery. Dávajte pozor na spájkovanie! ! Zelený bod light-emitting diode) je záporné elektródy a multimeter diódy môžu byť použité na svetlo light-emitting diode, červený testovací kábel je pozitívne elektródy a čierny konci dióda je zápornej elektródy. Pri prívode napájania, skontrolujte, či pripojiť kladný pól napájania ( + ) a záporný pól -a napájacie napätie je 5V.

Štítky: bluetooth rada stereo, elektronika komponenty starter kit, súprava protoboard, electron auta, smd rezistory auta, diy electron auta, diy kit set diy elektroniky, diy kit robot, zegar, led diy kit, komponenty elektronické.


( 1 Hodnotenie )

Počet