Taktická Vojenská Combat Uniform Camo PC Ripstop Tričko a Nohavice Armáda Boj proti Srsti Nastaviť Vojak Školenia Militar Nosenie

€15.98


Pole Tričko: na zips uzavretie, ľahké uvedenie na a mimo golier môže byť dotiahnuté s Slučky. 2 x Hornej vstup hrudníka s Slučky slučky šité na hore 2 x Naklonený hornej končatiny, dvojité vrecká, s Slučky slučky šité na hore 2 x spodné rameno vrecko so Slučkou uzavretie Vystužené Lakte/Predlaktie kompatibilné Oblasti Nohavice: 2 x Bočné vrecká na každej strane nohu 2 x Hornej vstup vrecko s Slučky slučky šité a elastické sťahovacie na strane 2 x Hornej vstup vrecko na kolená časť 2 x Hornej vstup vrecká s gombíkmi pás je nastaviteľný, s elastické sťahovacie nohy dolnej tiež môže byť dotiahnuté s elastické sťahovacie. Posilnené sedadlá Tvarované nohy konštrukcia Upozornenie: 1.Táto bunda je blízko EU/US veľkosť,zvoľte si, prosím, skontrolujte veľkosť stola!! 2.Prosím, aby rozumné farebný rozdiel vzhľadom na individuálne na monitore počítača. 3.Pretože veľkosť je opatrenie ručne,tak prosím, aby 1-3 cm chyba.

Štítky: sledujte springs, oblasti jednotné, militari jednotné, ripstop tričko, tričko taktika, armáda jednotné zime, vojenské nohavice springs, kamufláž ripstop, jednotné zime, armáda vojenskej uniforme.


( 0 Hodnotenie )

Počet