Rastliny Tieto Ženy Košele Príčinné Estetické Grunge Wildflower Tričko Harajuku Uložiť Včely T-shirt Bavlny O-Neck Top Dropshipping

€7.07


Rastliny Tieto Graphic Tee Tričko Ženy Príčinné 90. rokov Grunge Wildflower Harajuku Tričko Uložiť Včely Žlté Bavlnené Tričko O-Neck Top

1.Môžeme drop shipping všetky produkty na polici.

2. Môžeme DIY všetky jednoduché T-shirts alebo mikina hoodies.

3. Všetky T-shirt materiál je z čistej bavlny (zelené tričko a zvonenie tees materiál 70% bavlna, 30% polyester) , na sweatshit a mikina s kapucňou sú 70% bavlna, 30% polyester.

4. Našou prednosťou, môžete rýchlo dodať tovar, o 3 dni po zaplatení.

Ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu a tešíme sa na spoluprácu s vami.

1 : skutočná položku farby sa môžu mierne líšiť od obrázka vyššie, je preto, že rôzne obrazovky počítača, farby sú rozličné. 2: Ručné meranie, prosím, počkajte, kým chyba merania 1-3 cm (0.4-0.7 palcov). veľkoobchod a drop shipping sú vítané. pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. pre drop shipping, môžeme loď produktov do vašich zákazníkov priamo a nenechá informácie o nás, ak by ste chceli. ako môžete kontrolovať svoje parecl? môžete sledovať váš balík na nasledujúcich stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) Čo mám robiť, keď som kúpiť ochrany, je čas beží von? ak vaša ochrana nákup čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám môžu pomôcť rozšíriť. takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

PRIPOMIENKY: 1. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd. 2. Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. garantujeme 100% bude slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný. SLUŽBY: 1. Staráme sa o našich vážených zákazníkov, a bude vždy sa snažím pomôcť vám, dúfame, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami. 2. Kontaktujte nás TRADEMANGGER pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť a diskusia o miesto. prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: gufeather 4cm 10pcs, ako 2016 camry náklady, fujifilm xt 3 cache, kanály skladovanie ženy, stolové hry rummikub, dóm led fiat bravo, huayu univerzálny box, fleece taška, ako urobiť, flash prípade redmi 4a.


( 0 Hodnotenie )

Počet