2019 Nové Originálne Batérie BM35 Pre Xiao Mi 4C Mi4C M4C Najvyššej Kvality Mobil Batérie 3000mAh s bezplatnú Opravu Nástrojov

€8.92


2019 Nové Originálne Batérie BM35 Pre Xiao Mi 4C Mi4C M4C Najvyššej Kvality Mobil Batérie 3000mAh s bezplatnú Opravu Nástrojov

Špecifikácie:

Typ batérie:BM35

Batéria kapacita: 3000 mAh

Napätie limit: 3.7~4.35 v

Kompatibilné s: Pre Xiao 4C Mi4c M4C

Batéria Krajina Pôvodu: Čína

Balenie špecifikácia: bulk balení

Balenie obsahuje:

1* Originálne Batérie BM35 Pre Xiao 4C Mi4c M4C

1 Sada nástrojov pre Opravy

Pozornosť:

*Veľkoobchodné objednávky sú vítané. Sme továreň špecializuje na výrobu batérií pre všetky iný model mobilné telefóny,notebooky, Fotoaparáty ,vysoká kvalita výrobkov je zaručená. Ak objednávku množstvo je vyššie 10pcs, kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk správy, viac rozumnú cenu sa bude venovať.

*Nové Lítium-Iónové batérie musia byť PLNE NABIŤ a ÚPLNE VYBIŤ 2 až 3-krát, kým budú PLNE KLIMATIZOVANÉ. Prosím, pamätajte, že nový Lítium-Iónová batéria je plný výkon a dlhú životnosť sa dá dosiahnuť len po 2 až 3 úplných cykloch nabitia a vybitia. Po prejdete cez 2 na 3 bicykle, budete nikdy musieť stav, batériu znova!

*Všetky hovoru a pohotovostného režimu časy sú orientačné, v závislosti od dopravcu nastavenia siete, intenzity signálu, a vybraté funkcie. Doby hovoru a Pohotovostného režimu bude nižšia v Analógový režim, ako je uvedené vyššie.

Doprava:

*Do Ruska, USA a Japonsko, loď ePacked dopravu, dodacia lehota 2-3 týždne.

*Do Kórei, lode tým, EKC, dodacia lehota 10 až 12 dní.

*Do Austrálie, Kanady, Nového Zélandu, Ukrajina, zaslať do Express Rýchly Post, dodacia lehota 10 až 15 dní.

*Do iných Európe a Ázijských Krajinách, loď doporučene, doba dodania 2-3 týždne.

Kontaktujte Nás:

*Náš pracovný čas: Peking čas od pondelka do soboty od 9.00 hod-18.00 hod.

*Kontaktujte nás prostredníctvom www.tantra-egypt.sk Správy, ak je nejaký problém. Veríme, že niečo môže byť vyriešený prostredníctvom Komunikácie. Vaša podpora je najväčším impulzom pre nás. Ak si myslíte, že nie sme dosť dobrý, dúfam, že mohli by ste nám pred tým, než žiadne negatívne pripomienky alebo otvoriť akékoľvek nároky, aby sme mohli zlepšiť naše služby. Ďakujem vám veľmi pekne!

Štítky: bm47, celulares hra, telefóny celulares, celulares značky, 4c, bm22, mijia, celulares 7, mijia xiao, batéria bm35.


( 0 Hodnotenie )

Počet