Novorodenca Módne Sandále Batoľa chlapec Letné Topánky Plyšové Zviera Sandál Dieťa Papuče Princezná Dievča Mokasíny Elastické Byty

€3.52


modname=ckeditor Funkcie Popis: 100% Zbrusu Nový & Vysoká Kvalita 1. Použitie: Vhodné pre dieťa sprchovacím kútom, k narodeninám, alebo len pre svoj vlastný málo lásky. 2. Jednoduché zapnutie a vypnutie: Udržať vaše dieťa nohy, pohodlné , veľmi ľahko nosiť na každý deň. 3. 0-18 Mesiacov dieťa: Ideálne pre novorodencov, kojencov, batoliat, detí a deti v interiéri aj exteriéri.

Prosím, Skontrolujte si Veľkosť Odkaz: Veľkosť Jediným Dĺžka Odporúčame Veku 11 11 cm/4.33" 0-6 Mesiacov 12 12 cm/4.72" 7-12 Mesiacov 13 13 cm/5.12" 13-18 Mesiacov vezmite Prosím na Vedomie: 1. 1 palec =2.54 cm 2. Prosím, aby 0-2 cm líši vzhľadom na ručné meranie. 3. Skutočná farba sa môže mierne líšiť od fotografie vzhľadom na obrazovke počítača je rozlíšenie, jas, kontrast, atď. Dúfam, že druh pochopenie.

O Zásielke 1. DOPRAVA PO CELOM SVETE . (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. 4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely. 5. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. O Návrat / Vrátenie Peňazí 1. Máte 30 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 30 dní, bude sa to považovať za použitý a my vám nie je problém náhrady alebo výmeny na vás. Nie sú žiadne výnimky. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky. 3. Vrátime vám plnú víťazná cenová ponuka, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po oboch kupujúci a predávajúci zrušiť transakciu z aliexpres, alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu. 4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval. O spätnú Väzbu Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležitá. Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: audi rs3 2014 pery, bmw crash bar taška, bmw kryt samsunh, kapela logo panerai, taška lete žena, audi c6 svetlometov, narodeniny 2 citáty, čepele cudzie x250, kapela lte repeater.


( 0 Hodnotenie )

Počet