UVC Sterilizáciu Dezinfekcia Taška na Prenosný Box USB Powered Čistenie Taška 99% Čistejšie Toaletná Taška na Cestovanie, spodná Bielizeň

€12.91


Popis:

Výkonné LED Svetlá – naše prenosné UV sterilizáciu poľa môže eliminovať 99.9% špinavé veci v 3 minút. Je to rýchlejšie a efektívnejšie chrániť vás a vašu rodinu.

Veľká Kapacita pre Všetkých - Pôsobia na váš telefón, peňaženku, dojčenské fľaše, diaľkové ovládanie, tlačítkový, slúchadlá, kľúče od auta, šperky, krása nástroje, zubné kefky, spodná bielizeň, rukavice, hračky alebo oblečenie.

Ideálny na Cestovanie – Potrebujete make-up vak na služobnej cesty? Teraz máte našu sterilizáciu taška na prepravu vášho nalíčenie, štetce a krásu nástroje, ako aj poskytovanie kompletného čisté. Skvelé veľkosť, aby sa zmestili do vašej príručná batožina. Chystáte sa na rodinnú dovolenku? Vziať tašku a čisté svoje deti hračky, fľaše, misy a viac. Čokoľvek, čo potrebujete je to, čo sme.

Pokrývať Všetky Vaše Potreby, uistite sa, že váš gadgets, elektronika a ďalšie položky, ktoré používate každý deň, sú oslobodené od neviditeľné nebezpečenstvo. Bezpečné a spoľahlivé pre použitie so žiadny ozón generované. Najlepšie pre rodiny s malými deťmi alebo seniorov.

Veľkosť: 24x12x18cm / 9.44x4.72x7.08inch.

Špecifikácia:

Materiál: Oxford

Kapacita: 20-35 L

LED: 3

Výkon: 15.6 W

Balenie Obsahuje:

1 Kus UV Svetlo Sanitizer Taška

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Štítky: 48 rúry, box make-up organizátor, 12v umývanie auta, 4 napájania, orange kozmetické puzdro, nike power bag, prenosné elektrické podložka, povrch power bag, držiak kľúča, osobné kozmetické puzdro.


( 2 Hodnotenie )

Počet