532nm Lesknúce Zelené Laserové Okuliare 514nm Kapela Laserové Ukazovátko Ochranné Okuliare 200-540 Nanometrov Okuliare

€31.26


532nm Lesknúce Zelené Laserové Okuliare 514nm Kapela Laserové Ukazovátko Ochranné Okuliare 200-540 Nanometrov Okuliare Zavedenie nového Výrobku

Informácie O Produkte Názov: Laser Ochranné Okuliare Položka Č.: BP-6006# 532nm Farba: Farba Písma: Vlastnosti Výrobku B & P Laserové Okuliare Sú Druh Vysokej Účinnosti v nevýbušnom Bezpečnostné Okuliare Vyrobené z Polykarbonátu (PC) a Špeciálne Vlnová dĺžka Absorpcie Svetla Materiálov Dováža z Austrálie. Jeho Optická Bezpečnosti Výkon Plne Vyhovuje GJB1762-93 "Laserové Okuliare a Fyziologické Zdravie Normy". Pohodlné, Krásne, Bezpečné a Spoľahlivé Nosenie. Laserové Okuliare Prijať Princíp Absorpcie Svetla: Žiadna Selektivita sa na Zdroj Svetla a Môže sa Bezpečne Chrániť Všetky Druhy Odraziť Svetlo; Žiadna Selektivita k Incidentu Uhol Svetelný Zdroj a Môže v Plnej miere Chrániť Laser a Silné Svetlo Špecifických Wave Kapela. Na Photoreactive Rýchlejšie. Útlm Sadzba Je Pomerne Vysoká. Povrch Nie Je Strach z Oderu, Aj Keď Nie Je Poškriabaniu, Nebude mať Vplyv na Bezpečnosť Ochrana Svetla.

Detail Produktu

Laserové Okuliare Úvod

Princíp

B & P/T-REX Laser Bezpečnostné Ochranné Okuliare Prijať Princíp Absorpcie Svetla: nie Je Tam Žiadna Selektivita sa Zdroj Svetla, Ktorý Môže Bezpečne Chrániť Rôznych Odraziť Svetlo; nie Je Tam Žiadna Selektivita k Incidentu Uhol Svetelného Zdroja, Môže Chrániť Laser a Silné Svetlo Špecifických Wave Kapela vo Všetkých Smeroch. Na Photoreactive Rýchlejšie. Útlm Sadzba Je Pomerne Vysoká. Povrch Nie Je Strach z Oderu, Aj Keď Nie Je Poškriabaniu, Nebude mať Vplyv na Bezpečnosť Ochrana Svetla, a nemôže Účinne Chrániť Vaše Oči vo Všetkých Smeroch.

1. Reflexná Laserové Okuliare Je Pokovované na Povrchu Base Optické Sklo na poschodovej Reflexné Stredná Vrstva.

Výhody:

1. Jednoduchý Proces;

2. Vysoko Viditeľný Priepustnosťou Svetla;

3. Veľký Útlm Sadzby;

4. Svetlo Reakčný Čas Je Menej ako 10-9 Sekúnd;

Nevýhody:

1. To Má Vážne Selektivity na Zdroj Svetla. Incident Zdroj Svetla Musí Byť pri pohľade na Ochranu Zrkadla (Dopadajúceho Svetla Je v Normálnom Smere Zrkadlo), a Jeho ochranného Účinku Je Najväčšia, a Naopak.

Inak, Modrá Drift Dôjde. Väčší Incident Je Uhol Kratšie Ochranu Vlnová dĺžka Sa Unášať. Pri Ochrane Kapela Nie Je Dostatočne Široká, Alebo Ochrany Vlnová dĺžka Je Krátka, Môže Sa Zdať, Šikmé Incidentu.

2. Reflexné Stredná Vrstva Je Ľahko zložiť, a To Nie Je Ľahké Pozorovať Voľným Oči po Pádu, Čo Je Tiež Najviac Nebezpečné. Domáce Reflexné Stredná Vrstva Zvyčajne Spadne v o Jeden Rok. Vyššie Svetlo Útlm Sadzba Je, Hrubšie Pokovovanie Stredná Vrstva, Je, Ľahšie Je Spadnúť.

Po druhé, Absorpcie Ochranné Okuliare Pridať Špeciálne Savé do základného Materiálu Pc.

Výhody:

1. Nemá Selektivity na Zdroj Svetla a Môže sa Bezpečne Chrániť Rôznych Odraziť Svetlo; Dopadajúceho Svetla z každého Uhla Môže Byť Chránený Rovnako Efektívne.

2. Veľký Útlm Sadzby;

3, Povrch Nie Je Strach z Nosenie, Aj Keď Nie Je Nuly, To Nemá Vplyv na Bezpečnosť Ochrana Svetla;

4. Svetlo Je Rýchlejšie Reakcie

5. zároveň Má Dobré Tienenie Majetku pre Oslnivé Biele Svetlo, ktoré vznikajú pri Laserovej Operácii.

Nevýhody: Nízka Viditeľné Priepustnosťou Svetla

Tretie; Optickej Density (OD)

To Sa Používa na označenie Percento Laser Určité Špeciálne Vlnovej dĺžky, Ktoré Môžu Prejsť Laser Ochranné Okuliare.

Napríklad, OD1 +: 10% Špeciálne Vlnová dĺžka Lasera je Možné prostredníctvom State-of-the-Art Laser Ochranné Okuliare

Oni Sú Takto:

OD2+:1%

OD3+:0.1%

OD4+:0.001%

OD5+:0.0001%

OD6+:0.00001%

OD7+:0.000001%

Po štvrté, Viditeľné Priepustnosťou Svetla (VLT%)

To Sa Používa na označenie Percento Laser Ochranné Okuliare, Že Viditeľné Svetlo Môže Prejsť. Vyššie HVIEZDOKOPY% Je, Jasnejšie Objektív Bude a Jasnejšie zorné Pole Bude.

Zároveň Optickej Density (OD) Bude mať Vplyv na Priepustnosťou Svetla. Pretože Naše Laserové Ochranné Okuliare Sú Absorpcie Typ Výrobného Procesu Určuje, Že na Dosiahnutie Vysokej Optickej Hustoty, Niektoré Priepustnosťou Svetla Sa Stratí. Ak je Požiadavka na Optická Hustota Je Nižšia, Priepustnosťou Svetla Môže Byť Lepšie, Tak, Že zorné Pole Bude Jasnejšie. Laser Ochranné Okuliare Je Druh High-Efficiency nevýbušnom Bezpečnostné Okuliare Vyrobené z PC Polymérové Materiály a Špeciálne Vlnová dĺžka Absorpcie Svetla Materiálov.

Laser Ochranné Okuliare Majú Polytype, s Rôznych Materiálov, Princípy a Aplikácie Príležitostiach. Laser Ochranné Okuliare Sa Nosia v Laserové Prevádzkové Prostredie, Bude sa Cítiť Trochu Nepríjemné na Nosenie v Non-Pracovné Prostredie, a To Bude Prispôsobiť sa To po Dlhú Dobu. Laser Ochranné Okuliare Sú Účinné Laser Ochrany a Logická Voľba Musí Byť Vykonané pre Laserové Okuliare Podľa Osobitných Použiť Požiadavky. Pri Výbere Ochranných Okuliarov, Najprv Určiť Maximálny Ožiarenosti Alebo Maximálne Ožiarenosť Laserový Výstup Podľa Parametrov ako je Maximálny Výstupný Výkon (Alebo Energie) Priemer Lúča a Pulz Čas Laser Používa. Potom, Podľa Fázy, Určiť Minimálnu Hodnotu Optickej Hustoty Vyžaduje Okuliare Podľa Maximálnej Prípustnej Expozície Množstvo (Oko Limitná Hodnota Expozície) Vlnovej a Ožarovania Čas a Vybrať Vhodné Ochranné Okuliare Spôsobom.

Štítky: rybárske kliešte pesca, laserový ukazovateľ, láska pesca, 303 laser, laserového výkonu, laser, spot meter, zelený laser, uvex laserové okuliare, zelené laserové ukazovátko.


( 0 Hodnotenie )

Počet