Nový Príchod Talianskych Nigérijský Strany Topánky Bez Taška Nastaviť Módne Papuče Svadobné Afriky Topánky Nie Sú Vyhovujúce Taška Nastaviť Dámske Topánky

€22.85


Vitajte na mojom obchode! Užite si nakupovanie!

Dizajn výrobku štýl: taliansky dizajn

Vhodné: večierky, svadby, kancelárie, cestovanie.

Vhodné dav: 16-55 ženy

Farby produktu:4colors

Produkt Európskej veľkosť:38/39/40/41/42

Podpätky výška:7.8 cm

Ak máte Veľa otázok, prosím, obráťte sa na predajcu

24 hodín on-line

Zásielky

www.tantra-egypt.sk bude kontrolovať, či z vašej kreditnej karty, a to bude trvať 24 hodín. Potom Položky bude odoslaný do 3-5 pracovných dní. Shippment bude rozšírený na Čínskych Sviatkov. Pre kupujúceho, ktorí nemajú nákup záznamy, pls, starostlivo skontrolujte, či vaše kontaktné informácie, aby sa zabránilo chybám sa stalo.

EMS 4-10days, niekedy 7 až 15 dní odľahlé oblasti.

DHL 3-7 pracovných dní, okrem víkendu.

niekedy pre colné a počasie problémy a odľahlých oblastiach, bude až 15-20 pracovných dní.

Cla

Ako pre colné poplatky, to závisí od vašej miestnej colnej politiky. Keď zabezpečíme prepravu vašej objednávky, môžeme napísať "DARČEK" na obale, aby ste sa zabránilo nákladné colné daň. Niekedy to funguje, niekedy to nie je. Ale my sa budeme snažiť a náhradné žiadne úsilie, aby vám pomohol.

Štítky: taliansky mužov obuvi, crystal kameň, dámske topánky a tašky na zápas nastaviť taliansko, afro taška, topánky nastaviť muž, taliansky dámske topánky byty, taliansky papuče pre dámy, talianskej obuvi a taška nastaviť na party u žien, dámske office čerpadlá, móda žena.


( 1 Hodnotenie )

Počet