S6 Bluetooth Slúchadlá IPX 7 nepremokavé Športové binaural bezdrôtový headset Stereo Slúchadlá s Mikrofónom a Plnenie box

€38.10


Mini pravda bezdrôtový headset, Bluetooth 4.2 s advanced audio dekódovanie technológie, môžu byť bezdrôtovo pripojený na prístroj a iné Bluetooth zariadenia, ak chcete, aby vaše uši pohodlné.

Ergonomický a flexibilný in-ear dizajn, mäkké a hladké silikónový povrch je pohodlné na nosenie, nie spadnúť počas namáhavého cvičenia, a je bezbolestný na dlhú dobu.

Silný kompatibilita: Bluetooth 4.2 technológiu, je kompatibilný so všetkými Bluetooth zariadeniami, ako sú napríklad smartphony alebo tablety.

One-step párovanie: Take 2 slúchadlami mimo plnenie políčko, budú pripojené automaticky, potom môžete jednoducho zadajte telefónne Bluetooth nastavenia v jednom kroku, aby sa spárovalo slúchadlá.

IPX7 Vodotesný: vnútorné nano-vrstvy z slúchadiel a plnenie prípade môže byť ponorený do 1 meter vody na 30 minút. Rozšírené nepremokavé, vhodné pre športové a zabraňuje vode od vstupu. Skvelé pre potenie v telocvični alebo spievanie v daždi. Dokonca používať namočiť na čistenie slúchadiel a základne.

Hi-Fi stereo kvalite zvuku: 8 mm veľké, veľkosť reproduktora ovládač poskytuje skutočný prírodný, bude reálne zvukové a výkonné basy, výkon

Doprava

Všetky položky bude odoslaný do 2 pracovných dní po platbe je jasné.

Poznámka: Čína Príspevok Air Mail/Pozemok len patrí na celom svete post systém, ktorý je oveľa pomalší, než špeciálnym dodacím. Položky dorazí v 7-35 pracovných dní na celom svete zvyčajne. A čas príchodu závisí aj od niektorých faktorov a rôznych oblastiach.

Ak nechcete dostávať tovaru, ak je to blízko, určitý čas nastavený www.tantra-egypt.sk, opýtajte sa nás, ak chcete predĺžiť čas dodania namiesto otvoreného sporu.

Spätná väzba

Naším cieľom je poskytnúť najvyššiu Úroveň Zákazníckych Služieb, a náš služby zákazníkom špecialistov

sú vždy stál na riešenie akéhokoľvek vášho problému. Vysoko oceňujeme váš 5-HVIEZDIČKOVÝ

POZITÍVNA spätná väzba a prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez toho, aby žiadala o pomoc.

Veľkoobchod

Veľkoobchod zákazníkov, prosím, kontaktujte nás, poskytneme vám najviac zvýhodnené ceny.

Spôsob prepravy, sme sa všeobecne používať DHL spôsobu dopravy, ale aj podľa požiadaviek zákazníka a voľba logistiky režime.

O vrátenie

Podľa rôznych spôsobov platenia vrátenie čas príchodu budú líšiť, všeobecná potreba 3-15 pracovných dní, kupujúci účet.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, hladké top, superman top, blbecek t, základná slúchadlá, najvyšší bezdrôtové slúchadlá, bez rukávov t, photive bezdrôtové slúchadlá, slúchadlá ha, meuzi bezdrôtové slúchadlá.


( 0 Hodnotenie )

Počet