Drevené Montessori Geometrické Tvary Zlomok 1-1/4 Palube Vzdelávania, Vzdelávacie Hračky pre Batoľatá Juguetes Brinquedos MG0344H

€9.32


100% Zbrusu Nový & Vysokej Kvality

Značka:Meroco

Farba:Ako Na Obrázku Zobraziť

Materiál:Drevo

Kategória:Ako na obrázku

Vek: 3+ rokov

Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. Ako môžete sledovať moje parecl? Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť), Aby cena nie je vrátane dane colný. V dôsledku rôznych politík v rôznych krajinách, môže byť colné daň, ktorá by mala byť zaplatená kupujúcim. Ak máte akékoľvek otázky o tomto by ste mohli nechať správu pri vytváraní objednávky.

Štítky: montesdori geometrické tvary, montessori vzdelávacích drevené hračky, drevené hračky, dieťa montessori, montessori drevené, batoľa hračka, kniha batoľa, montessori vzdelávacích domov drevené hračky, montessori geometrické tvary budovy, rattl.


( 1 Hodnotenie )

Počet