ZIYIUI Silikónové Reborn Bábiky Chlapca S Veľkými Očami 18-Palcové 45 Cm Deti pred Spaním Hračky prirodzeným zobrazením Simulácie Naozaj Deti Tvár

€49.01


Toto dieťa je 100% handmade remeslá s ručné maľovanie.

Značka: ZIYIUI Veľkosť: 18-Palcové 45 Cm(v Dôsledku rôznych oceňovacích metód, tam bude chyba 2-3 cm) Reborn baby doll je určená umelci. Každý centimeter tento realistický baby doll je ručne maľovaný ručne. Koža je čo najviac jedinečné miesto bábiku, multi-layer výrobného procesu,veľa času strávil na pokožka bábätka, aby to vyzeralo viac realistické.

Hlavu, 3/4 zbraní a 3/4 nohy sú vyrobené z mäkkého silikónu vinyl materiálov. Rameno a telo sú látkové telo s vnútorné naplnenie PP bavlna. Budete sa cítiť veľmi dobre, keď sa dotknete baby doll. Končatiny sú pohyblivé, bábika môže sedieť a stanoviť ľahko, ale NEMÔŽE stáť a hovoriť. Telo nemá pohlavie.

Vlasy je ručne korene mohair (textílie vyrobené z pravých vlasov z Angorskej kozy). Vlasy môžu byť akýkoľvek tvar a pevné, rovnako ako skutočné dieťatko vlasy. Je možné vyprať. Môžete tiež urobiť vlasy, strih pre lepšie štýl. Ak vlasov je trochu chaotický, prosím, použite špeciálne parochňu hrebeňa a starať sa o to jemne.

Dieťa má očarujúce veľké oči, oči sú vyrobené pomocou vysoko kvalitné akrylové, vyzerajú ako skutočné dieťa očí, jasné a svetlé, veľmi realistické. Oči nemôže blikať a zavrieť. Niektoré reborn bábiky spia, takže ich oči sa nedá otvoriť.

Bezpečné a netoxické, čistého životného prostredia materiál. Reborn baby doll Hračka bola testovaná BEZPEČNÉ ASTM F963 a EN71 pre deti vo veku 3+. Bábika sa zmestí do novorodenca oblečenie a novorodenca veľké jednorazové plienky.

Predám bábiku dostanete: Baby doll X 1 Detské oblečenie X 1 Magnet Soother X 1 Hračka Fľaša X 1 Rodný list a pravosť X 1 Varovanie: nedotýkajte vody Výrobca Záruka Podrobnosti Sme v prevádzke už takmer 20 rokov a je zameraná na poskytovanie vám najviac neodolateľný a inovatívne dieťa výrobky. Záruka vašej 100% spokojnosti. Sme veľmi istí, že budete spokojní s nákupom.

Ak narazíte na akékoľvek problémy, prosím kontaktujte nás najskôr, nie zvýšiť akékoľvek spory alebo poskytnúť akékoľvek zlé spätnú väzbu, všetky problémy budú vyriešené, a my vám bude slúžiť celým srdcom. Ďakujeme!

Štítky: dieťa reborn kremíka, zložené reborn bábiky, indiánske dievča bábiku, reborn kremíka, pôvodné znovuzrodené deti, znovuzrodené deti miest, súprava vaňa bebe, bebe reborn, sexy americké dievča bábiku, bábika keiumi.


( 0 Hodnotenie )

Počet