Bluavido 8 v 1 Auto Spätné Zrkadlo Fotoaparátu 4G Android Navigačný ADAS Dash Cam 1080P WiFi videorekordér Auto Pomáhať Diaľkové DVR

€97.77


Tri spôsoby inštalácie

Toto prepojenie obsahuje 1 spôsob inštalácie-gumička. 2 a 3 inštalácia metódy je potrebné zakúpiť samostatne, kliknite na obrázok, ktorý chcete kúpiť.

Popis

1) na 4G Siete

Podporuje 4G mobilné siete. frekvenčného pásma siete: 4G/LTE: FDD,2100(B1); 3G/WCDMA: 2100(B1)/900(B8); 2G/GSM: 900(B8)/1800(B3). Robí dvr surfovanie na internete, kedykoľvek a kdekoľvek. Upozornenie: prosím, informujte miestne 4G siete kapela po prvé, než váš nákup. Ďakujem.

2) 2G RAM + 32 G ROM

Viac RAM, viac ROM, beží aspoň 50% rýchlejšie.

Tipy: Prečo odporúčame zakúpiť naše pamäťovú kartu?

Pretože naše výrobky majú vysoké požiadavky na pamäťové karty, mnoho zákazníkov kupovať lacné a nekvalitné pamäťové karty, ktoré sú príčinou stroj na zmrazenie, blikanie a iné problémy. To je všetko, pretože čítať a písať rýchlosť low-kvalitné pamäťové karty, ktoré nespĺňa požiadavky. Aby ste mohli používať naše zariadenia bežne, prosím, nákup našich zodpovedajúce pamäťovú kartu. Absolútne originálne predaja.

3) GPS navigácie

Stiahnuť svoje obľúbené GPS do vnútornej pamäte, s letného GPS anténa, to dvr poskytuje najlepší zážitok bez ohľadu na cieľ. Plus, je to 3G/4G siete, funkciu , pomáha dvr ak chcete získať viac rýchlo a hladko online GPS navigáciu. PS: Budeme podľa vašej krajiny inštaláciu offline mapy. *zrkadlo predvolené postavený v Google on-Line Mapu *môžeme nainštalovať Navitel Mapy pre ruskej Federácie. *môžeme nainštalovať Sygic Mapy pre iné countrys. Náš stroj je Android 8.1 Systém, môžete tiež stiahnuť Waze / iGO/ Yandex GPS mapy z Google Play Store sami.

Podrobné Mapy s Bezplatné Aktualizácie

1, krásne 3D orientačné body, budov,parkov a hory,ktoré vám pomôžu nájsť ložisko v neznámych oblastiach. Jazdy s Sygic GPS Navigation je praktické a príjemné. 2, presné vzdialenosti, aby každý manéver sa naviesť vás do cieľového miesta. Ak ste miss zase náš inteligentný algoritmus bude ihneď prepočítať, aby ste sa dostali späť na cestu.

Prejdite Komplexné Výmeny s Ľahkosťou

Bluavido GPS Navigácia je asistent jazdných pruhov s náhľadom, ktorý zobrazuje nadchádzajúce križovatky a používa žiarivo farebné šípky ukazujú správny pruh. a jednoducho navigovať komplexné výmeny.

Viac Informácií na prvý Pohľad

Prístroj uchováva vaše vodičské mapy na obrazovke na všetky časy a ďalšie informácie sa zobrazí vedľa. Pre detaily, jednoducho spýtajte sa alebo sa dotknite obrazovky. Ako budete riadiť vaše trasy, Dopredu neustále vás informuje o blízkosti služby, vrátane čerpacích staníc, nemocnice .

O Inštalácii mapy

Podpora Európa / Severná Amerika / Južnej Amerike a Juhovýchodnej Ázii / Stredný Východ mapa (Budeme inštalovať mapy podľa vášho bydliska, ako sú: Spojené Kráľovstvo, budeme inštalovať mapu Európy) **Poznámka** O mape, ak chcete aktualizovať mapy, prosím, kontaktujte nás, my vám ju poslať na "Drop box", prosím, nesťahujte v iných miestach, inak to bude poškodenia pôvodnej mapy. Aktualizácia máp čas: raz za rok .

Auto Pomáhať APP Vzdialený Monitoring

Sledovať polohu vášho vozidla, na diaľku zachytiť čo sa stane, aby vaše auto kdekoľvek na svete. Prezeranie snímok a videoklipov vaše auto pomocou Aplikácie z vášho inteligentného telefónu, akonáhle ste pripojení na internet.

>>GPS Sledovanie Histórie

Vaše auto, ktoré ide cesta bude zaznamenané a v reálnom čase prehrávanie na aute pomáhať app.

4) ADAS Plus, Aby riadenie Bezpečnejšie

LDWS Lane Departure Warning Systems upozornenie je aktivovaná, keď sa na lane departure je detekovaný na základe real-time video zaznamenané. FCWS Upozornenie na čelnú zrážku Systém varovania hra je aktivovaná, keď je to možné čelnú zrážku je detekovaný na základe real-time video zaznamenané. FVMA Dopredu, Vozidlo Pohybujúce sa Alarm spustí sa upozornenie, keď vozidlo pred vami sa presunie na základe real time video rekordér.

5) Full HD Kvalita Videa

Vyššia kvalita snímky pomáhajú identifikovať dôležité detaily, napríklad špz, vodič akcie a cestnej funkcie, ktoré môžu dokázať svoju nevinu.

Multi Displej

Podporuje Multi Screen displejom.

Pri zobrazení GPS navigáciu, môžete tiež sledovať stav live nahrávanie Na jednej obrazovke.

6) Dual Cam Súčasne Nahrávanie

Toto Auto DVR má dva fotoaparáty-fotoaparát, ktorý umožňuje simultánne nahrávanie videí z dvoch rôznych uhlov. Dotknite sa Obrazovky prepnúť Späť fotoaparát. To je možné zobraziť na jednej obrazovke súčasne.

7) Auto reverznej parkovanie zobraziť

Keď auto so spiatočkou, toto auto bude DVR automaticky prepnúť na zálohovanie obrázkov z fotoaparátu zobrazenie so parkovanie linky

8) Funkcia WIFI

Vstavané Wi-Fi vám umožní zostať v kontakte aj na cestách a rýchle prehliadanie webu. Mapy GPS, film, hudba a aplikácie by mohli byť vopred načíta, keď bezplatné wi-fi je k dispozícii. Iné ako Car DVR pripojiť sa na WIFI a je tiež možné, WIFI Hot Spot na druhý prístroj, keď auta DVR prichádza s internet cez siete 2G/3G/4G sim karty.

Štítky: cam dash, gp tracker, rusko tričko, navigácia gps, nahrávanie videa, android auta, supercapacitor kondenzátor, telefón android, kamera video, 3g kamera.


( 4 Hodnotenie )

Počet