OEM Pre Samsung Galaxy A60 A70 LCD Dotykový Displej AMOLED Digitalizátorom. Montáž Výmenu Rámu S Darček

€30.52


Popis Produktu

1.Každá položka bola overená a je v dobrom stave pred odoslaním. 2.100% Zbrusu Nový TESTOVANÉ A NIKDY POUŽITÉ. 3.LCD dotykový displej zostava obsahuje mnoho rôznych integrované komponenty: ①Touch Obrazovke ②AMOLED alebo IPS Displej ③Frame alebo nie. 4. Záruka:ponúkame 6 mesiacov záruky (ZÁRUKA neplatí, ak sa LCD/Flex kábel/Rám poškodený po Inštalácii alebo počas inštalácie).

Pre Samsung A60

Veľkosť je 6.3' palcov Kompatibilné s: SM-A606F/DS (Globálnej); SM-A606Y/DS (Taiwan); SM-A6060 (Čína, Hong Kong)

Pre Samsung A70

Veľkosť je 6.7' palcov Kompatibilné s: SM-A705FN/DS (Globálnej); SM-A705YN (Austrália); SM-A705F/DS (APAC); SM-A705GM/DS (India); SM-A705MN/DS (LATAM/SEA); SM-A705W (Kanada); SM-A7050 (Čína, Hong Kong)

Poznámka

Potom, čo dostanete balík,prosím, test pred inštaláciou

Package

Záruka&Návrat Politiky

1. Www.goclever.com Raz zásielka prišla, prosím, Skontrolujte, či výrobkov v dobrom stave. V prípade akéhokoľvek poškodenia balíka, prosím nemajú prijať balíček a spätnú väzbu na nás, Prosím, urobiť jednoduchý test pred reálne inštalácia, pretože elektronika je veľmi krehký a ľahko rozbiť. 2. Záručné Podmienky na Všetky položky sú so zárukou na 6 mesiacov od balík dorazil, Prosím, kontaktujte nás s podrobnosťami o problémy, keď máš nejaký problém Akékoľvek problémy s kvalitou budeme zodpovední za to, ale nie sme zodpovední s škody počas inštalácie, alebo chybný spôsobené osobné faktor Všetky výrobky so zjavne fyzické poškodenie sa nevzťahuje záruka 3. Vrátenie Politiky tovar musí byť vrátení v rovnakom stave, ako je dodaný, alebo aspoň dostatočne bezpečné balenie metódy, aby sa zabránilo poškodeniu počas pôrodu Náhrady budú odoslané so ďalšej objednávke, Ak chcete úver alebo chceš vymeniť ho na iné diely na vašej ďalšej objednávke, prosím, skontrolujte podrobnosti sa s nami O NÁS Istool,5 rokov obchode na www.tantra-egypt.sk, boli sme v tomto odbore viac ako 9 rokov, je špecializujúca sa na rôzne elektroniky a príslušenstva wholesaleLocated v meste Shenzhen Mesta, máme obrovský širokú a hlbokú zdrojov pre druhy elektroniky S veľkou vášňou na poskytuje vynikajúcu kvalitu, včasné dodanie a kompletný servis, ktorý vás uistiť, že budete prijímať kvalifikované produkty. Máme teraz cez 12500 zákazníkov po celom svete, z ktorých väčšina sú opravy obchody a distribútorov. Sme vždy ocenia zákazníkov a dlhodobé obchodné, tiež máme hlboko dôveru v budúcej spolupráce.

Štítky: a70 rám, Tablet, a70 samsung displej, samaumg a70 displej, samsung galaxy a10s obrazovke náhradné, galaxy a70 lcd, samsung galaxy m20 dotykový displej, a70 samsung displej, a71 samsung displej, a70 lcd.


( 1 Hodnotenie )

Počet