AKKO3061 Neon Mechanické Klávesnice 61 Klávesov Gateron Prepínač RGB Podsvietenie Bluetooth5.0 Bezdrôtový PBT Keycap Počítačové Herné Klávesnice

€82.48


Funkcie:

◆ Gateron prepínač (tiež nazývaný G prepínač) má priemernú životnosť 50 miliónov kliknutí na jeden spínač, ktoré vám môže poskytnúť zábavu a dlhodobé skúsenosti.

◆ RGB podsvietenie. Klávesnica má o 16.8 miliónov farieb podsvietenia, viac než 10 druhov podsvietenie účinky môže byť upravená, a to tiež podporuje prispôsobenie. Môžete nastaviť svoj vlastný podsvietenie pridať farbu do života

◆ Môže byť použitý v rámci viacerých zariadení a je univerzálny pre viacerých systémov. Klávesnica dokáže zapamätať 3 zariadenia bluetooth, a podporuje stolné počítače, prenosné počítače, mobilné telefóny a tablety. Cez klávesové skratky, môžete rýchlo prepínať medzi zariadeniami.

◆ bluetooth 5.0 prevodovka, stabilný a spoľahlivý. Pomocou bluetooth 5.0 prenosovej technológie, to je viac stabilné a spoľahlivé ako bluetooth 3.0 prenos a spotreba energie je tiež nižšia.

◆ Kompaktná klávesnica. Prijíma 60% rozloženie dizajn a kompaktné telo s dĺžkou cca 11.5 palcov, ktorá nezaberá priestor. To je tiež prenosný vstupné zariadenie pre vás, aby ste dali do vášho počítača taška.

◆ Veľká-kapacita lítium batéria vydrží dlhý čas. Klávesnica vstavaná lítiová batéria 1800mAh. Vypnutie podsvietenia vám môže poskytnúť o 90 hodín výdrž batérie, a zapnutie podsvietenia môže poskytnúť o 12 hodín výdrž batérie po každom úplného nabíjania.

◆ Samostatnú klávesnicu a dátový kábel. Použiť Typ-C rozhranie, odnímateľný dizajn klávesnice a dátový kábel, jednoduché použitie, ľahko rozobrať a poskladať, aj podporu Typ-C na Typ-C kábel rozhrania

◆ Prispôsobené PBT keycaps, pohodlné pocit. S cieľom poskytnúť lepší pocit, vyberieme PBT keycaps s o 85% PBT obsahu. Povrch je suchý a nie je jednoduché proklouznout, ktorá vám pohodlné dotyk cítiť.

◆ Všetky kľúče bez konfliktov a rýchle reakcie. Všetky kľúče mať žiadny konflikt, milisekundy vstup, milisekundy odpoveď, rýchly vstup súčasne tlačidlo tiež reaguje rýchlo, bez konfliktu.

◆ Klávesnica podporuje full-tlačidlo makro programovanie, a môžete nastaviť hra kombá byť uložené v klávesov, ktoré vám pomôžu vyvolať zručnosti s jedným kľúčom a vyhrať s jedným kliknutím.

◆Bohaté multimediálne funkčné klávesy, aby prevádzka jednoduchšie. Kompaktná veľkosť neznamená stratiť svoje bohaté funkcie. Môžete použiť kombináciu klávesov Fn ak chcete nastaviť hlasitosť, alebo otvorte kalkulačka, ktoré bude robiť svoju prevádzku jednoduchšie a rýchlejšie

Špecifikácie:

Model: 3061 Neon

Názov: Akko 3061 Neon RGB bluetooth mechanické klávesnice

Farba: Fialová

Spôsob pripojenia:

Podpora bluetooth 5.0 bezdrôtové pripojenie / USB Typ-C káblové pripojenie

Počet kľúčov: 61 klávesov

Prepnúť typ:

Gateron orange prepínač / Gateron ružová prepínač / Gateron biely spínač

Prepínač život: Asi 50 miliónov kliknite na tlačidlo

Keycap materiál: 85% PBT

Keycap procesu: Dve farebné vstrekovanie

Keycap typ: CHERRY profil

Rozhranie: Odnímateľný Typ-C rozhranie

Batéria kapacita: 1800mAh

Multimediálne klávesové skratky: Podpora

Makro definícia: Podpora

Podsvietenie farba:

O 16.8 miliónov farieb RGB podsvietenie, 10 druhov svetelné efekty

N-Key: Podpora

Návratnosť: 1000Hz

Veľkosť: O 292*101*37mm

Hmotnosť: Cca 500g

Systém podpory: Pre MAC OS series / Windows / Linux (niektoré systémy podporujú len vstup a nepodporujú špeciálne funkcie skratiek)

Package Zahrnuté:

- 1 x 61 klávesov Mechanické klávesnice

- 4 x Doplňujúce keycaps

- 1 x Typ-C, USB dátový kábel

- 1 x Protiprachový kryt

- 1 x Kľúč sťahovák

- 1 x užívateľská príručka

Štítky: gk61 klávesnice, horský remeselníka keycap, led rgb, klávesnica mechan, klávesnica bezdrôtová, klávesnica keycap, gateron, keycap pbt, teclados mecanicos, fr pbt keycap.


( 0 Hodnotenie )

Počet